ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στον Αλμυρό

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο του ΠΑΣΟΚ στον Αλμυρό

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Ανοιχτή Εκδήλωση και Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου στον Αλμυρό

Με ισχυρή παρουσία στελεχών, μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής εγκαινιάστηκε χθες Σάββατο 06.05.2023 το εκλογικό κέντρο της παράταξης στον Αλμυρό Μαγνησίας, ενώ ακολούθησε ανοιχτή ομιλία από τους Υποψήφιους Βουλευτές Γοσποδίνη Άσπα, Καναβό Απόστολο, Σκρίμπα Σάκη, Τσεκούρα Βίκυ, Τσιμπανάκο Δημήτρη και την υποψήφια από τη περιοχή Ούτα Μαρία, αφού προηγήθηκαν εισηγήσεις από τον Γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Πολίτη Νίκο και από τον Υπεύθυνο Οργανωτικού Θεσσαλίας-Πιερίας Στεφόπουλο Χρήστο. Την έναρξη για το πολιτικό σκέλος της εκδήλωσης έκανε ο Κίττας Γιώργος, μέλος της Τοπικής Οργάνωσης ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Αλμυρού.

Το κλίμα γενικότερα θύμισε άλλες εποχές με παλμό, πολιτικά τραγούδια του ΠΑΣΟΚ από την εποχή της Ίδρυσης του Κινήματος από τον Ανδρέα Παπανδρέου και εντυπωσιακή παρουσία της νέας γενιάς.

Προηγήθηκε επίσκεψη σε χωριά της περιοχής και συζητήσεις με αγρότες, συνταξιούχους και επιχειρηματίες, ενώ έγινε ανοιχτό κάλεσμα στη Πανθεσσαλική Ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη την Δευτέρα το απόγευμα 08 Μάη στη Λάρισα. Το γενικό συμπέρασμα είναι ότι η Κυβέρνηση προσπαθεί με «ψίχουλα» να εξαγοράσει τη ψήφο των πολιτών που δεν έχουν δει να αλλάζει τίποτα μετά από 4 χρόνια κατά τα οποία η Νέα Δημοκρατία στη Μαγνησία είχε τέσσερις Βουλευτές και έναν εξωκοινοβουλευτικό Υφυπουργό. Χαμένα είχαν πάει άλλωστε και τα προηγούμενα 4,5 χρόνια κατά τα οποία η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εκπροσωπούνταν από πέντε αρχικά Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και έπειτα από τρεις και μία εξωκοινοβουλευτική Υφυπουργό.  

Είναι οι ώρα οι πολίτες της Μαγνησίας να τελειώσουν με τον ελιτισμό και τον λαϊκισμό και να δώσουν τη δύναμη στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής ώστε να σπάσει η μονοδιάστατη κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του Νομού, που τον κρατά σε στασιμότητα. Είναι η ώρα για Απόφαση Αλλαγής, με τη κοινωνία στο προσκήνιο και το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ως πλαίσιο βιώσιμης ανάπτυξης και κοινωνικής δικαιοσύνης.

Πιο διαβασμένα