ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Κ. Μαραβέγιας: "Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα"

Κ. Μαραβέγιας: "Αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία σημαίνει ισχυρή Ελλάδα"

Στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Νέας Δημοκρατίας, στον Βόλο, παρέστη σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας, ο οποίος έστειλε μήνυμα νίκης στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

«Στην τελική ευθεία του προεκλογικού αγώνα, είμαστε όλοι εδώ ενωμένοι και συνεπείς απέναντι στις αρχές της παράταξής μας, πιο αποφασισμένοι από ποτέ να πάμε μπροστά τη χώρα με αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί, αυτοδύναμη Ν.Δ. σημαίνει αυτοδύναμη και ισχυρή Ελλάδα, σημαίνει σταθερότητα, ευημερία και ασφάλεια», τόνισε ο κ. Μαραβέγιας.

«Είμαστε σήμερα όλοι εδώ γιατί νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και αξιώνουμε την πρόοδο και την προκοπή του», είπε και απηύθυνε μήνυμα στους κατοίκους της Μαγνησίας να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διότι η πατρίδα μας δεν αντέχει άλλες περιπέτειες.

Περιοδεία Κυριακής

Στο πλαίσιο της προεκλογικής του περιοδείας σε όλη τη Μαγνησία, ο κ. Μαραβέγιας θα επισκεφθεί την Κυριακή 7 Μαΐου την Ανάβρα, τον Άγιο Λαυρέντιο, την Άφησσο, τις Αφέτες και τα Καλά Νερά, ενώ θα καταλήξει στην Κάτω Γατζέα, όπου θα μιλήσει στο κατάστημα «Σάντα Μαρία».

 

Πιο διαβασμένα