ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Ο Βόλος στις 21 Μαΐου παίρνει Απόφαση Αλλαγής

ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: Ο Βόλος στις 21 Μαΐου παίρνει Απόφαση Αλλαγής

Κλιμάκια στελεχών του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας βρίσκονταν από το πρωί, σήμερα Σάββατο 06.05.2023, σε διάφορα σημεία της πόλης, ενημερώνοντας τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες για τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης για το Εθνικό Σύστημα Υγείας και τη Διαχείριση του Ιδιωτικού Χρέους των Ελλήνων, ενώ παράλληλα προσκαλούσαν τους πολίτες στη Πανθεσσαλική Συγκέντρωση της Δευτέρας στη Λάρισα, όπου στις 19:30 μ.μ. μπροστά στο Αρχαίο Θέατρο θα μιλήσει ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης.

Τα κλιμάκια, αποτελούνταν από μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Βόλου και της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας, από μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από τη περιοχή και από τους Υποψηφίους Βουλευτές Γοσποδίνη Άσπα, Σκρίμπα Σάκη και Τσιμπανάκο Δημήτρη.

Στη λαϊκή αγορά το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Μαγνησίας συνομίλησε με παραγωγούς αγροτικών προϊόντων, μικροπωλητές και αρκετούς συνταξιούχους ενώ στο κέντρο της πόλης συζητήσεις έγιναν με καταστηματάρχες και ιδιωτικούς υπαλλήλους. Τα στελέχη εξηγούσαν τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης, ενώ με αρκετούς συζητήθηκε το μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας που ο Νίκος Ανδρουλάκης προτείνει.

Για άλλη μια φορά, νέοι άνθρωποι, αρκετοί από τους οποίους ψηφίζουν για πρώτη φορά στις 21 Μαΐου, έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη αποδεικνύοντας ότι ο σύγχρονος προγραμματικός λόγος, μακριά από τοξικούς διχασμούς έλκει τη νέα γενιά που θέλει να δημιουργήσει στο τόπο της. Πολλές όμως και οι συμπολίτισσες και συμπολίτες μεγαλύτερων ηλικιών που «έχουν το ΠΑΣΟΚ μέσα στη καρδιά τους», όπως είπαν χαρακτηριστικά.

Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας ανανέωσαν το ραντεβού τους για το απόγευμα όπου προγραμματίζονται επαφές με πολίτες της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Αλμυρού, ενώ το βράδυ στις 20:00 στο κέντρο του Αλμυρού εγκαινιάζεται εκλογικό κέντρο, σε συνεργασία με τη Τοπική Οργάνωση Αλμυρού, μέλος της οποίας και η υποψήφια Ούτα Μαρία. Παρών θα είναι και ο υπεύθυνος οργανωτικού Θεσσαλίας – Πιερίας και μέλος της Κ.Π.Ε. Χρήστος Στεφόπουλος. Αύριο το πρωί η ενημέρωση των πολιτών θα συνεχιστεί στη παραλία του Βόλου στις 12 το μεσημέρι, ενώ αύριο το απόγευμα κλιμάκιο θα βρίσκεται στην Αγριά και στην περιοχή Αρτέμιδος (Λεχώνια κλπ).

Τη Δευτέρα, συμπληρώνεται ένας χρόνος από την εκλογή των νέων οργάνων της παράταξης και στη Μαγνησία από τότε στόχος είναι η βουλευτική έδρα για την οποία δίνεται διαρκής αγώνας από όλες τις γενιές του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής. 

Πιο διαβασμένα