ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Γιατί είμαι υποψήφια με την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Της Ευγενίας Φραγκουδάκη, υποψήφιας βουλευτής Μαγνησίας με την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ
Γιατί είμαι υποψήφια με την ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ-ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

Στα 40 και πλέον χρόνια της επαγγελματικής μου πορείας ως γεωπόνος-οινολόγος αλλά και ως άτομο έντονα ευαισθητοποιημένο σε θέματα που άπτονται της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος αλλά και της κοινωνικής δικαιοσύνης, τρεις γυναίκες θαύμασα και συνεργάστηκα μαζί τους στο παρελθόν αλλά και στο παρόν. Όλες τους είχαν επιστημονικά προσόντα υψηλού επιπέδου, ακέραιο χαρακτήρα, επιμονή στην κατάκτηση των στόχων τους. Ήταν και ασυμβίβαστες και, δυναμικές μαχήτριες στις αξίες και κυρίως, στα δικαιώματα του πολίτη.

Οι δύο από αυτές ήταν η κ.Σταυρούλα Κουράκου-Δραγώνα, διδάκτωρ οινολογίας η κ Κατίνα Τέντα Λατίφη με οικονομικές και κοινωνικές σπουδές που είχαν διαφορετικό σημείο εκκίνησης, επέδειξαν σπουδαίο επιστημονικό και σταση ζωής και επιβεβαίωσαν την μεγάλη αλήθεια πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα.

Η Τρίτη από αυτές, η οποία αντανακλά και αποτυπώνει το σήμερα και φιλοδοξεί να συμβάλει δυναμικά στην διαμόρφωση και βελτίωση των κακώς κειμένων της πατρίδας μας σε όλους τους τομείς είναι η κ. ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ και ΠΛΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ της οποίας ηγείται. 

Φίλες και  φίλοι, συμπορεύομαι ένθερμα μαζί της.

Τα στοιχεία που με έπεισαν πως ο αγώνας στο πλευρό της αξίζει, είναι η απέραντη πίστη της πως το καλό και ηθικό οφείλουν να υπερισχύσουν, πως κανένας αγώνας δεν είναι μάταιος και η υπόσχεση ενός βαθύτατα έντιμου ανθρώπου ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να για να βρούμε ως λαός το δρόμο μας.

Στην φαρέτρα των προσόντων της είναι η πείρα 20 ετών στην ενεργό δικηγορία, η θήτευση δίπλα στον άοκνο πατέρα της Νίκο Κωνσταντόπουλο που της εμφύτευσε ιδανικά που ο ίδιος δεκαετίες υπερασπίστηκε και τέλος το γεγονός πως το Ελληνικό Κοινοβούλιο της εμπιστεύτηκε την προεδρεία της Βουλής εκτιμώντας την αξία της.

Μ αυτήν λοιπόν την επιστήμονα και πολιτικό αποφασισα να συμπορευθώ, ανιδιοτελώς στον αγώνα για το καλύτερο, έχοντας πλήρη γνώση πως γίνεται με άνισους όρους, έχοντας όμως βαθειά πίστη πως οι πολίτες την 21η Μαΐου θα ανταποκριθούν στο κάλεσμα της ΠΛΕΥΣΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ για:

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ

ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΏΝ ΟΦΕΙΛΩΝ                                                              

Πιο διαβασμένα