ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Η Ζ. Μακρή στο μνημείο της Marfin και στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα 

Η Ζ. Μακρή στο μνημείο της Marfin και στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα 
Η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε το μνημείο της Marfin στην οδό Σταδίου και τίμησε τη μνήμη των θυμάτων ανήμερα της επετείου της ανομολόγητης τραγωδίας, που συνέβη 13 χρόνια πριν κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων στο κέντρο της Αθήνας. Με ένα λευκό τριαντάφυλλο στο χέρι και με τη συγκίνηση διάχυτη στο σημείο φορτωμένο με σκληρές μνήμες, η Υφυπουργός Παιδείας κατέθεσε το σεβασμό της με την υπόσχεση ότι τα θύματα δε θα ξεχαστούν.
 
Στη συνέχεια, η Ζέττα Μακρή, με την ευκαιρία της προεκλογικής της ομιλίας για τους ετεροδημότες της Αθήνας στο κέντρο της πρωτεύουσας, κατευθύνθηκε προς την πλατεία Συντάγματος και επισκέφτηκε το προεκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας.
Η κα Μακρή συνομίλησε με μέλη του κόμματος και της νεολαίας στον πιο κεντρικό σταθμό της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας με τη διαδρομή προς την αυτοδυναμία της παράταξης να περνά μπροστά, σταθερά, τολμηρά από τα συνολικά 130 εκλογικά περίπτερα σε όλη τη χώρα.

Πιο διαβασμένα