ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Περιοδεία σε Κεραμίδι, Κερασιά και Κανάλια από κλιμάκιο του ΚΚΕ

Περιοδεία σε Κεραμίδι, Κερασιά και Κανάλια από κλιμάκιο του ΚΚΕ

 

Να γυρίσουν την πλάτη σε παλιούς και νέους κυβερνητικούς «σωτήρες» και «προστάτες

Περιοδεία σε Κεραμίδι, Κερασιά και Κανάλια πραγματοποίησε εχθές κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές τον Θοδωρή Γεωργαδάκη και την Γιάννα Παπαδημητρίου.

Στην περιοδεία τους οι υποψήφιοι βουλευτές κάλεσαν τους κατοίκους να κάψουν τα αντιλαϊκά σενάρια της επόμενης "από χέρι" αντιλαϊκής κυβερνήσεις, που θα συνεχίσει στις ίδιες ράγες με τις προηγούμενες.

Οι αντιπρόσωποι του κόμματος ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις θέσεις του ΚΚΕ και απάντησαν στα ερωτήματα που δέχθηκαν. Τόνισαν ότι «η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αστικά κόμματα έχουν κοινή στρατηγική με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Και αυτό γιατί είναι δεσμευμένα απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Ψήφισαν μαζί το τρίτο μνημόνιο, έφεραν το Ταμείο Ανάκαμψης το νέο υπέρ μνημόνιο που θα φορτωθεί στις πλάτες του λαού και την πολιτική της πράσινης μετάβασης. Πολιτική που ωφελεί μόνο τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και ζημιώνει παραπέρα τα λαϊκά στρώματα με επιπλέον χτυπήματα στα εισοδήματα και στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στην παρέμβασή τους αναφέρθηκαν και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες και κτηνοτρόφοι της περιοχής με το υψηλό κόστος παραγωγής, τις χαμηλές τιμές σε μια σειρά προϊόντα, στις ζημιές από τον καιρό που δεν αποζημιώνονται στο 100% αλλά και στα ιδιαίτερα τοπικά προβλήματα, σημειώνοντας, μεταξύ άλλων, ότι «τα προβλήματα των βιοπαλαιστών αγροτών οξύνονται, αφού όλες οι κυβερνήσεις, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, διαχρονικά έχουν για πυξίδα τους τα συμφέροντα των επιχειρηματικών ομίλων και τις κατευθύνσεις της ΚΑΠ της ΕΕ και όχι τις ανάγκες των αγροτοκτηνοτρόφων και του λαού». 

Τέλος τους κάλεσαν να γυρίσουν την πλάτη σε παλιούς και νέους κυβερνητικούς «σωτήρες» και «προστάτες» και να στηρίξουν το ΚΚΕ, τη μόνη δύναμη η οποία αναλαμβάνει τη μεγάλη ευθύνη να ενώσει τις λαϊκές διεκδικήσεις κάτω από το σύνθημα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό στον δρόμο της ανατροπής», για να γίνει ο λαός αφέντης του πλούτου που παράγει, να ζήσει σύμφωνα με τις σύγχρονες δυνατότητες της εποχής.

Πιο διαβασμένα