ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

"Τυχερός με τόσους πολλούς και σταθερούς φίλους στη Μαγνησία και ιδιαίτερα στη Νέα Ιωνία"

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της  Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία
"Τυχερός με τόσους πολλούς και σταθερούς φίλους στη Μαγνησία και ιδιαίτερα στη Νέα Ιωνία"
Φωτογραφίες από τη χθεσινή προεκλογική συγκέντρωση του βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψηφίου Χρήστου Μπουκώρου στη Νέα Ιωνία

 

Διακοπτόμενος συνεχώς από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα εκατοντάδων πολιτών που είχαν συγκεντρωθεί στο καφέ Sun, στο Φαρδύ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της  Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Χρήστος Μπουκώρος πραγματοποίησε την προεκλογική του συγκέντρωση στη Νέα Ιωνία.

Με ιδιαίτερη συγκίνηση στην έναρξη της ομιλίας του, ο Χρήστος Μπουκώρος δήλωσε τυχερός που διαθέτει τόσους πολλούς και σταθερούς φίλους στη Μαγνησία και ιδιαίτερα στη Νέα Ιωνία.

Τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας προσφώνησε το ιστορικό στέλεχος της παράταξης, παλιό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας, εκπαιδευτικός, Απόστολος Δώσσας. Ο κ. Δώσσας υπογράμμισε ότι «στο πρόσωπο του Χρήστου βλέπουμε τον φλογερό συναγωνιστή του παρελθόντος και τον έντιμο αγωνιστή του παρόντος. Σε στηρίζουμε γιατί με τους αγώνες σου φέρνεις πρόοδο στη Μαγνησία και θα σε στηρίζουμε για να συνεχίσεις με δύναμη τους μεγαλύτερους ακόμη αγώνες που σε περιμένουν».

Παίρνοντας το λόγο ο υποψήφιος βουλευτής ευχαρίστησε τους παλιούς φίλους και συναγωνιστές που έδωσαν βροντερό «παρών», αλλά και τα καινούργια μέλη της μεγάλης ομάδας που θέλει να σπρώξει τη Μαγνησία μπροστά, όπως ο ίδιος υπογράμμισε.

Ανέλυσε την πολιτική κατάσταση και τα επιτεύγματα της τελευταίας τετραετίας εν μέσω πολλαπλών κρίσεων, ενώ υπογράμμισε με έμφαση ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και οι πρωτεύοντες στόχοι για την επόμενη τετραετία είναι οι εξής τρεις: αύξηση μισθών και συντάξεων, εκσυγχρονισμός του κράτους και αναβαθμισμένο δημόσιο σύστημα υγείας για όλους τους Έλληνες.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στις παρεμβάσεις του για τα μεγάλα ζητήματα της Μαγνησίας, μιλώντας χαρακτηριστικά για το έργο της Βαμβακουργίας, την παραμονή της Ταξιαρχίας Πεζοναυτών, την ηλεκτροκίνηση Βόλου – Λάρισας, την αξιοποίηση του λιμανιού, τις επενδύσεις που προωθήθηκαν στον νομό κ.α.

Κλείνοντας ο Χρήστος Μπουκώρος, απευθυνόμενος στο πολυπληθές κοινό της Νέας Ιωνίας, τους κάλεσε να βαδίσουν μαζί μπροστά για το μέλλον της Μαγνησίας και των παιδιών μας.

 

Πιο διαβασμένα