ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που παλεύει για τα όνειρά και τις σύγχρονες ανάγκες των νέων

ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που παλεύει για τα όνειρά και τις σύγχρονες ανάγκες των νέων

Περιοδεία του ΚΚΕ στο Τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με την υποψήφια βουλευτή Τασολάμπρου Χρυσούλα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 05 Μαΐου. Στις συζητήσεις με φοιτητές και φοιτήτριες αλλά και στην σύντομη παρέμβαση στο αμφιθέατρο του Τμήματος, η Τασολάμπρου Χρυσούλα τόνισε την ανάγκη οι νέοι να τολμήσουν να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και την ΚΝΕ, για να μπορέσουμε να χτίσουμε το μέλλον που μας αξίζει τον 21ο αιώνα.

Κάλεσε τους φοιτητές να «μαυρίσουν» όλα τα υπόλοιπα κόμματα και το κοινό αντιλαϊκό τους πρόγραμμα, να δώσουν δύναμη στην δύναμη τους ψηφίζοντας στις 21/05 το ΚΚΕ, το μόνο κόμμα που παλεύει για τα όνειρά τους και τις σύγχρονες ανάγκες τους.Τόνισε ότι το ΚΚΕ δεν δεσμεύεται από τους μεγάλους, επιχειρηματικούς ομίλους, την ΕΕ και το ΝΑΤΟ ενώ έρχεται σε σύγκρουση με την πολιτική που βάζει τα κέρδη πάνω από τις ζωές μας.

Μεταξύ άλλων κάλεσε τους φοιτητές να αναδείξουν ξανά φέτος ως πρώτη δύναμη την Πανσπουδαστική στις φοιτητικές εκλογές στις 10/5, συμμετέχοντας στον φοιτητικό τους σύλλογο, οργανώνοντας την πάλη τους για πτυχία με αξία.Τέλος, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη και στην Γραμματεία του Τμήματος συζητώντας με τους διοικητικούς υπαλλήλους.

Πιο διαβασμένα