ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στο Βελεστίνο η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά

Στο Βελεστίνο η Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά
Με τον Γιάννη Μαυροκέφαλο, πρόεδρο της ΔΗΜΤΟ Βελεστίνου

Το Βελεστίνο, έδρα του δήμου Ρήγα Φεραίου, επισκέφθηκε η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου Χουβαρδά.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συνάντησε στο Δημαρχείο, τον Δήμαρχο κ. Δημήτρη Νασίκα και συνομίλησαν τόσο για τα έργα που προγραμματίζει ο Δήμος, όσο και για την αναπτυξιακή πορεία του Δήμου. Ο κ. Νασίκας έδειξε στην κ. Αντωνίου-Χουβαρδά τα σχέδια του νέου Δημαρχείου και συμφώνησαν ότι το νέο κτίριο, πέρα από το ότι θα καλύψει τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου, θα αναβαθμίσει και αισθητικά το κέντρο του Βελεστίνου.

Η κ. Αντωνίου- Χουβαρδά περπάτησε στον πρόσφατα αναπλασμένο κεντρικό πεζόδρομο του Βελεστίνου, για την ανάπλαση του οποίου ήταν η ίδια η υποψήφια Βουλευτής επιβλέπουσα των εργασιών του. Συναντήθηκε με τον κ. Μπάμπη Πάσχο, επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και συνομίλησαν για τις επικείμενες εκλογές αλλά και για την ανάπτυξη του Βελεστίνου και του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Με τον κ. Γιώργο Παπαδάμ, πλειοψηφών δημοτικός σύμβουλος, με τον οποίο η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συναντήθηκε, συνομίλησαν για σπουδαιότητα της συμμετοχής των νέων στα κοινά αλλά και για την ανάπτυξη του Δήμου και τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη.

Η υποψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε επίσης το Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, και αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου ενημερώθηκε από την κ. Φανή Σαρηγιάννη-Φούντα, Διευθύντρια του Κ.Υ. τον κ. Γιάννη Γατή, Πρόεδρο Εργαζομένων Κ.Υ. Μαγνησίας, τον κ. Τενετίδη Κώστα, ιατρό, την κ. Ράνια Γκουρίτσα-Χαμπέρη, μαία και την κ. Ξανθή Δημητρακάκη, διοικητικό για τις ανάγκες του Κέντρου Υγείας, αλλά και για τις υπηρεσίες υγείας που προσφέρονται στο Κέντρο.

Στη συνέχεια η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Βελεστίνου και συναντήθηκε με τον Διοικητή του κ. Στέφανο Καρκάλη, όπου ενημερώθηκε για τη αποτελεσματική λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος. Τέλος, η υποψήφια βουλευτής συνομίλησε με πολίτες της περιοχής του Βελεστίνου, τόσο για τις επικείμενες εκλογές, όσο και τα θέματα της καθημερινότητας.

Την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συνόδεψαν στην περιοδεία της ο κ. Γιάννης Μαυροκέφαλος, Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Βελεστίνου και η κ. Δήμητρα Βιολντζή μέλος της ΔΗΜΤΟ Βελεστίνου.

Πιο διαβασμένα