ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ο Χρήστος Μπουκώρος για την υποδοχή των Βολιωτών στις ομιλίες του

Σε τρεις εκδηλώσεις – ομιλίες χθες σε Άνω Βόλο, Διμήνι και σε κατάστημα επί της Στρ. Μακρυγιάννη
Ο Χρήστος Μπουκώρος για την υποδοχή των Βολιωτών στις ομιλίες του
Φωτογραφίες από τις χθεσινές επισκέψεις του βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψηφίου Χρήστου Μπουκώρου

Με ενθουσιασμό συνεχίζουν να υποδέχονται οι φίλοι του στις κατά τόπους συγκεντρώσεις τον Χρήστο Μπουκώρο, βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιο, κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Ν.Δ.

Ο Χρήστος Μπουκώρος συνεχίζοντας τις συναντήσεις του σε περιαστικές περιοχές και γειτονιές, επισκέφθηκε χθες τον Άνω Βόλο, το Διμήνι, ενώ φίλοι του κατέκλυσαν το κατάστημα επί της οδού Στρατηγού Μακρυγιάννη, όπου ακολούθησε πολιτική ομιλία, καταχειροκροτούμενος.

Ακολούθησε εκτενής διάλογος για περίπου μία ώρα, όπου ο βουλευτής άκουσε με προσοχή τα αιτήματα, τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες τους, ενώ αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση και τις προοπτικές του τόπου, αλλά και της πατρίδας, με τον Χρήστο Μπουκώρο να επισημαίνει ότι μαζί μπορούν να διεκδικήσουν τις καλύτερες δυνατές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τον τόπο και τη Μαγνησία.

Ο Χρήστος Μπουκώρος συνεχίζει την περιοδεία του, ενώ φίλοι του σπεύδουν να τον ακούσουν και να εκφράσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του, αλλά και τη στήριξή τους, αφού η σχέση που έχουν χτίσει τα τελευταία χρόνια είναι σχέση ειλικρίνειας και βαθιάς εκτίμησης.

 

Πιο διαβασμένα