ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Χρ. Μπουκώρος: Εκπαίδευση, υγεία και πρόνοια κορυφαίοι στόχοι για τη νέα τετραετία

Χρ. Μπουκώρος: Εκπαίδευση, υγεία και πρόνοια  κορυφαίοι στόχοι για τη νέα τετραετία
Φωτογραφίες από τη σημερινή επίσκεψη του βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψηφίου Χρήστου Μπουκώρου

Σήμερα το πρωί ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε τις Διευθύνσεις της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας και την Διεύθυνση Πρόνοιας των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Βόλου.

Αντικείμενο του διαλόγου υπήρξε κυρίως οι διορισμοί αναπληρωτών και μόνιμων εκπαιδευτικών που πραγματοποιήθηκαν την τελευταία τριετία επί Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, ενώ στο τέλος της συζήτησης ο Χρήστος Μπουκώρος επισημαίνοντας ότι υγεία και εκπαίδευση αποτελούν τους δύο βασικούς πυλώνες της κοινωνίας δεσμεύθηκε ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για αύξηση μισθών που είναι στόχος που έχει θέσει ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια στη Διεύθυνση Πρόνοιας συζητήθηκαν εκτενώς πολιτικές που εφαρμόζονται αλλά και αυτές που μπορούν και πρόκειται να υλοποιηθούν προκειμένου να ωφελούνται οι οικονομικά αδύναμοι και οι ευπαθείς κατηγορίες του πληθυσμού των οποίων η επιβίωση εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις Κοινωνικές Υπηρεσίες και τις παροχές της Κοινωνικής Πρόνοιας, ιδιαίτερα μετά και από τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας, κατά την οποία εντάθηκαν και διογκώθηκαν τα προβλήματα. Η κοινωνική πρόνοια άλλωστε είναι ένας θεσμός που στοχεύει την άμβλυνση και κάλυψη των κοινωνικών αναγκών.

Ο Χρήστος Μπουκώρος συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό τις επισκέψεις σε οργανισμούς και υπηρεσίες ακούγοντας τα αιτήματα των πολιτών αλλά και των εργαζομένων.

 

Πιο διαβασμένα