ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός και οι εργαζόμενοι θα διεκδικήσουν δημόσια και δωρεάν Υγεία

Με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός και οι εργαζόμενοι θα διεκδικήσουν δημόσια και δωρεάν Υγεία

Συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Βόλου πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ με τους υποψήφιους βουλευτές Ριζόπουλο Αποστόλη και Τασολάμπρου Χρυσούλα.

Οι υποψήφιοι τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης του ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές αναδεικνύοντας τις θέσεις του ΚΚΕ για την Υγεία αλλά και το Νοσηλευτικό Προσωπικό.Ανέδειξαν ότι ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ – ΠΑΣΟΚ – ΜΕΡΑ 25 συμφωνούν σε σειρά μεταρρυθμίσεων που έχουν ενισχύσει τον ανταποδοτικό χαρακτήρα των υπηρεσιών Υγείας, την καταλήστευση των ασφαλιστικών ταμείων, την κοστολόγηση υπηρεσιών στις οποίες ο ασφαλισμένος έπρεπε να έχει δωρεάν πρόσβαση.

Αναφέρθηκαν στην δράση του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή, με τις 627 Ερωτήσεις, Επίκαιρες Ερωτήσεις και Επερωτήσεις που έκανε την τετραετία που πέρασε, αλλά κυρίως μέσα από τη δράση του στο κίνημα, σε κάθε Κέντρο Υγείας, Νοσοκομείο, προνοιακή δομή και γενικά στις μονάδες Υγείας – Πρόνοιας δηλώνοντας ότι τη δύναμη που του δίνει ο λαός,το ΚΚΕ την καταθέτει στον αγώνα για την υπεράσπιση και προώθηση των εργατικών λαϊκών συμφερόντων. Από αυτά είναι δεσμευμένο το ΚΚΕ όπως τόνισαν και όχι από την κερδοφορία των ιδιωτικών ομίλων στην Υγεία που χρόνο με το χρόνο σπάνε κάθε ρεκόρ κερδών.

Οι εργαζόμενοι ανέδειξαν τα διαχρονικά σοβαρά προβλήματα των νοσηλευτών και των εργαζομένων στο Νοσοκομείο αλλά και του δημόσιου συστήματος υγείας τα οποία από κυβέρνηση σε κυβέρνηση γίνονται όλο και χειρότερα με την όλο και μεγαλύτερη περικοπή των δικαιωμάτων τους. Όπως τόνισαν οι υποψήφιοι βουλευτές, η αντιμετώπισή τους κατά τη γνώμη του ΚΚΕ και η οριστική λύση τους απαιτεί την οργάνωση και πάλη των νοσηλευτών, γιατρών, εργαζομένων στο Νοσοκομείο αλλά και όλου του λαού που κριτήριό της θα είναι η ικανοποίηση όλων των σύγχρονων αναγκών τους. Απαιτεί όπως ανέφεραν ρήξη με την πολιτική υπέρ των επιχειρηματικών ομίλων που ακολουθούν ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ και λοιποί «πρόθυμοι». Σε αυτόν τον αγώνα το ΚΚΕ πρωτοστατεί και η ενίσχυσή του και στις επερχόμενες εκλογές θα ενισχύσει τον αγώνα και τη διαμόρφωση των εξελίξεων υπέρ του λαού”

Πιο διαβασμένα