ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σε Κανάλια, Κεραμίδι, Κερασιά οι Αλ. Μεϊκόπουλος και Χ. Αραμπατζής

Σε Κανάλια, Κεραμίδι, Κερασιά οι Αλ. Μεϊκόπουλος και Χ. Αραμπατζής

Σε Κανάλια, Κεραμίδι και Κερασιά βρέθηκαν οι υποψήφιοι Βουλευτές Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος και Χαράλαμπος Αραμπατζής, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με επαγγελματίες και πολίτες των περιοχών για τα μείζονα θέματα που τους απασχολούν.

Οι υποψήφιοι βουλευτές διαπίστωσαν για ακόμα μία φορά την εγκατάλειψη της περιφέρειας και του πρωτογενούς τομέα την τελευταία τετραετία. Αγρότες και κτηνοτρόφοι επισημαίνουν ότι η κυβέρνηση της ΝΔ δεν ενίσχυσε αποτελεσματικά τον κλάδο, που έμεινε απελπιστικά μόνος μπροστά στην ενεργειακή κρίση και τη ραγδαία αύξηση του κόστους παραγωγής.
Την ίδια ώρα, παραγωγοί καταγγέλλουν ότι οι προβλεπόμενες κρατικές ενισχύσεις για την ενίσχυση των επιχειρήσεών τους δεν κατανεμήθηκαν δίκαια εκ μέρους της κυβέρνησης της ΝΔ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, οι ενισχύσεις de minimis για την καλλιέργεια αμυγδαλιάς στα Κανάλια, όπου εξαιτίας των κακών χειρισμών της κυβέρνησης και του αρμόδιου Υπουργείου δικαιούχοι έμειναν άδικα εκτός κονδυλίων.
Ο Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος από την πλευρά του επεσήμανε ότι: «Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έχω προχωρήσει σε σειρά κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων για την στήριξη του αγροκτηνοτροφικού κλάδου στη Μαγνησία. Δυστυχώς, η κυβέρνηση της ΝΔ επέλεξε να κωφεύει μπροστά στις ανάγκες των επαγγελματιών, που παλεύουν κυριολεκτικά να κρατήσουν ζωντανές τις δραστηριότητές τους».

Πιο διαβασμένα