ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Περιοδεία Χρ. Μπουκώρου και ομιλία σε Καλά Νερά και Δράκεια

Περιοδεία Χρ. Μπουκώρου και ομιλία σε Καλά Νερά και Δράκεια
Φωτογραφίες  από τη χθεσινή επίσκεψη του βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου υποψηφίου Χρήστου Μπουκώρου σε Καλά Νερά και Δράκεια.

Σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες, πραγματοποιήθηκε χθες η επίσκεψη και η ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ Χρήστου Μπουκώρου σε Καλά Νερά και Δράκεια.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών του ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε σε ζητήματα γενικής πολιτικής, τονίζοντας ότι η χώρα έχει ανάγκη τη σταθερότητα προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ανάπτυξη και η πρόοδος.

Στην ομιλία του στα Καλά Νερά, ο Χρήστος Μπουκώρος,  αναφέρθηκε εκτενώς και στην μεγάλη τουριστική επένδυση η οποία προχωράει με πολύ ικανοποιητικούς ρυθμούς ύψους 15.000.000 ευρώ και  με την οποία είχε ασχοληθεί έντονα την τελευταία διετία.
«Η ικανοποίηση είναι μεγάλη διότι κατάλαβα στην πράξη ότι επιτέλους γίνονται ιδιωτικές επενδύσεις και στην Μαγνησία. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για την μεγαλύτερη επένδυση που βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα. Μεγαλύτερη ικανοποίηση προκαλεί το γεγονός ότι οι επενδυτές είναι αυτοδημιούργητοι Βολιώτες που φέρουν στον τόπο τους χρήματα που απόκτησαν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτός είναι ο τουρισμός που θέλουμε στην Μαγνησία, υψηλού εισοδήματος με σεβασμό στο περιβάλλον και τον τοπικό πολιτισμό, από τα οποία θα κερδίζει η τοπική κοινωνία και πλήθος ντόπιων επαγγελματιών» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Ακολούθως στη Δράκεια επικεντρώθηκε στα αγροτικά ζητήματα όπως οικονομικές ενισχύσεις αγροτών, αποζημιώσεις παραγωγών,   προγράμματα νέων αγροτών και κυρίως στο θέμα των δασικών χαρτών για το οποίο οι κάτοικοι της Δράκειας αναγνώρισαν τις μεγάλες και αποτελεσματικές προσπάθειες του βουλευτή.

Ο Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τους φίλους των Καλών Νερών και της Δράκειας για την εμπιστοσύνη τους και την στήριξή τους, ενώ δεσμεύθηκε να συνεχίσει τον αγώνα του για ανάπτυξη της Μαγνησίας και μετά τις εκλογές.

Στη Νέα Ιωνία αύριοο Χρήστος Μπουκώρος

Αύριο Παρασκευή ο Χρήστος Μπουκώρος και ώρα 8:00 το απόγευμα στη καφετέρια «SUΝ CAFÉ» (ΛΑΪΟΣ) στην οδό Λεωφόρου Ειρήνης 28, περιμένει όλους τους φίλους του για να συζητήσουν ζητήματα της τοπικής κοινωνίας, αλλά και θέματα γενικότερης πολιτικής.  

Πιο διαβασμένα