ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Tην λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Tην λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Την λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Δημήτρης Τσιμπανάκος όπου συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς.

Το μήνυμα που του μετέφεραν ήταν ξεκάθαρο "η ακρίβεια εξανεμίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και μετά τα μέσα του μήνα δυσκολευόμαστε να τα φέρουμε βόλτα". Οι παραγωγοί επιβεβαίωσαν τη μειωμένη κίνηση που οφείλεται στη δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών. Ο Δημήτρης Τσιμπανάκος από τη μεριά του ενημέρωσε για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, τους ελέγχους στην αγορά, το νέο ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους.

Την λαϊκή αγορά της Νέας Ιωνίας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας Δημήτρης Τσιμπανάκος όπου συνομίλησε με πολίτες και παραγωγούς. Το μήνυμα που του μετέφεραν ήταν ξεκάθαρο "η ακρίβεια εξανεμίζει τον οικογενειακό προϋπολογισμό και μετά τα μέσα του μήνα δυσκολευόμαστε να τα φέρουμε βόλτα". Οι παραγωγοί επιβεβαίωσαν τη μειωμένη κίνηση που οφείλεται στη δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών. Ο Δημήτρης Τσιμπανάκος από τη μεριά του ενημέρωσε για τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής, τη μείωση του ΦΠΑ στα βασικά αγαθά, τους ελέγχους στην αγορά, το νέο ΕΚΑΣ για 350.000 χαμηλοσυνταξιούχους.

Πιο διαβασμένα