ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του ΣΒΘΣΕ και τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Συνάντηση Κ. Παπανάτσιου με το ΔΣ του ΣΒΘΣΕ και τον πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Συνάντηση της βουλευτή Μαγνησίας και πρώην Υφυπουργού Οικονομικών του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Κατερίνας Παπανάτσιου με το ΔΣ του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας

Συνάντηση πραγματοποίησε τις προηγούμενες μέρες η Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας Κατερίνα Παπανάτσιου, με το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΘΣΕ και με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Αμφότερες οι συναντήσεις συνοδεύτηκαν από γόνιμες και ουσιαστικές συζητήσεις σε σχέση με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η επιχειρηματικότητα στο Νόμο αλλά και ευρύτερα.

Μεταξύ άλλων τονίστηκε η έλλειψη πρόσβασης μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων σε δανειακά προϊόντα, ενώ επισημάνθηκαν και τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η ΒΙΠΕ Βόλου, τα οποία – όπως σημείωσαν οι παριστάμενοι- έχει αναδείξει η Βουλευτής στο κοινοβουλευτικό της έργο.

Παράλληλα, από πλευράς Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, η συζήτηση εστίασε στο θέμα των 120 δόσεων της διακυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α, η οποία ευνόησε την αγορά και τις επιχειρήσεις, ενώ σημειώθηκε ότι η προσπάθεια επαναφοράς της ρύθμισης από την Κυβέρνηση της ΝΔ δεν στέφθηκε από επιτυχία λόγω των πολλαπλών περιορισμών και προϋποθέσεων.

Τόσο το ΔΣ του ΣΒΘΣΕ όσο και το Εμπορικό Επιμελητήριο ευχαρίστησαν τη Βουλευτή για τη συζήτηση και τις συχνές επισκέψεις της ώστε να ενημερώνεται για τα ζητήματα των επιχειρήσεων του Νομού. Από τη μεριά της η κ. Παπανάτσιου σημείωσε ότι η συνεργασία με τους φορείς κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να εντοπίζονται και να αντιμετωπίζονται ουσιαστικά τα προβλήματα.

Πιο διαβασμένα