ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Μαγνησία

Εφικτός ο στόχος των τριών εδρών στη Μαγνησία
Παρουσιάστηκε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Μαγνησία

Από ΕΡΤ Βόλου

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στη Μαγνησία παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου η Συντονίστρια Μαγνησίας του κόμματος, Βανέσα Κατσαρδή στο εκλογικό κέντρο, που εγκαινιάζεται σήμερα στις 7:30 μ.μ.

Η κ. Κατσαρδή χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο δυναμικό και σπουδαίο και εκτίμησε, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταφέρει στη Μαγνησία να εξασφαλίσει τρεις από τις πέντε έδρες, ενώ οι διεργασίες για τις συνεργασίες μετεκλογικά θα γίνουν στην ώρα τους και σε μία προγραμματική βάση.

Επιπλέον αναφέρθηκε στην παρουσίαση του συμβολαίου αλλαγής, συμβολαίου σταθερότητας, που παρουσίασε χθες ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας. “Σε αυτό έχουν συμβάλλει πολλοί ειδικοί που βάζουν πάνω από όλα το συμφέρον των πολλών. Ένα συμβόλαιο ρεαλιστικό και υλοποιήσιμο, με 5,5 δις σε ετήσια βάση για την στήριξη των πολιτών. Περιλαμβάνει άμεσα μέτρα για εφαρμογή δικαιοσύνης παντού, αύξηση μισθών, ρύθμιση χρεών. Αφορά την αλλαγή της καθημερινής ζωής. Κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει”, είπε και αναφέρθηκε σε όσα έγιναν επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με την τρόικα να ελέγχει τα πάντα. “Στόχος μας είναι η πρωτιά στη Μαγνησία και αυτό είναι εφικτό και σε τοπικό επίπεδο, αλλά και σε κεντρικό”.

Τέλος σε ό,τι αφορά τις συνεργασίες με άλλα κόμματα στο πλαίσιο δημιουργίας κυβέρνησης μετά τις εκλογές της 21ης Μαϊου, η κ. Κατσαρδή επισήμανε, ότι το θέμα αυτό παραμένει ανοιχτό και ότι σημασία έχει τι θα πουν τα κόμματα μετά τις εκλογές και όχι τώρα που γίνεται προσπάθεια περιχαράκωσης των ψηφορόρων τους.

Υποψήφιοι με τον ΣΥΡΙΖΑ είναι οι: Χαράλαμπος Αραμπατζής γεωπόνος, Ματθαίος Δραμητινός, γιατρός καρδιολόγος, πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Βόλου, πρόεδρος του ΙΣΜ, απόφοιτος ιατρικής Θεσσαλονίκης. Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος βουλευτής, Κατερίνα Παπανάτσιου βουλευτής, Θάλεια Στάχτου πρόεδρος εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, νομικός, πρώην υφυπουργός.

Πιο διαβασμένα