ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Πραγματοποίησε την Τετάρτη ο Χρήστος Μπουκώρος
Επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες  και Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας

Συνεχίζοντας τη σειρά επαφών με τοπικούς φορείς, αλλά και τις επισκέψεις του σε δημόσιες υπηρεσίες, ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος Χρήστος Μπουκώρος επισκέφθηκε σήμερα  το ΕΦΚΑ – Β’ Τοπική Διεύθυνση Μαγνησίας και  το Κέντρο Υγείας Βόλου.

Ο  Χρήστος Μπουκώρος είχε την ευκαιρία να ακούσει τα αιτήματα των πολιτών, ενώ παράλληλα τέθηκαν στον βουλευτή και  ζητήματα που απασχολούν τους κλάδους των εργαζομένων. Ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες που ο ίδιος έχει αναλάβει, αλλά και στις πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση  των μέχρι πρότινος παθογενειών στις δημόσιες υπηρεσίες, με στόχο την καλύτερη και ταχύτερη διεκπεραίωση των υποθέσεων των πολιτών. Ο Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τους υγειονομικούς για τις υπηρεσίες που προσέφεραν κατά τη δύσκολη και απαιτητική περίοδο της πανδημίας και όχι μόνο, ενώ αναφέρθηκε και στα μεγάλα έργα ενεργειακής αναβάθμισης, εκσυγχρονισμού, βελτίωσης και ανακαίνισης των Κέντρων Υγεία. Έργα ζωτικής σημασίας, καθώς διασφαλίζουν τη λειτουργική αναβάθμιση των δημόσιων κτιριακών υποδομών υγείας και τη βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών, όπως τόνισε.

Ακολούθως, ο Χρήστος Μπουκώρος συναντήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Μαγνησίας κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, αλλά και με στελέχη υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας, όπου αναπτύχθηκε εποικοδομητικός διάλογος γύρω από ζητήματα που απασχολούν την Περιφερειακή Ενότητα, τα έργα που έχουν υλοποιηθεί, όσα βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιφέρεια της Μαγνησίας, καθώς και για ζητήματα γενικότερης ανάπτυξης. 

Πιο διαβασμένα