ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου ο Άγγελος Αγραφιώτης

Στον Εμπορικό Σύλλογο Βόλου ο Άγγελος Αγραφιώτης
Τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου επισκέφθηκε ο Υποψήφιος Βουλευτής Μαγνησίας της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ, κ. Άγγελος Αγραφιώτης.
 
Ο κ. Αγραφιώτης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου κ. Απόστολο Οντόπουλο, ο οποίος τον ενημέρωσε ευχερώς για τα διαλαμβανόμενα στον εμπορικό τομέα της πόλης.
 
Ο κ Οντόπουλος αναφέρθηκε στην απουσία ρευστότητας από την αγορά, απόρροια της επιβάρυνσης της οικονομίας από την ενεργειακή κρίση και τις πληθωριστικές πιέσεις, δηλώνοντας την απογοήτευσή του αφού δεν διαφαίνεται σύντομη λύση. Το παρεμπόριο, το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές και η μείωση της αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών, προβληματίζει ιδιαίτερα τον εμπορικό κόσμο του Βόλου.
 
Η απουσία διαβούλευσης με το συνδικαλιστικό όργανο των εμπόρων σε νομοσχέδια που ετοιμάζει η κυβέρνηση, η προκαταβολή φόρου 100% που επέβαλε η προηγούμενη κυβέρνηση και διατήρησε η παρούσα, αλλά και το διαδικτυακό εμπόριο, προβληματίζει έντονα τους εμπόρους οι οποίοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στις νέες συνθήκες της αγοράς.
 
Ο κ. Αγραφιώτης γνώρισε στον κ. Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, πως η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με συγκεκριμένες προτάσεις και θέσεις, αλλά και ο ίδιος προσωπικά στηρίζουν την επιχειρηματικότητα, η οποία προσφέρει στην Ελληνική οικονομία εκτός των δυσβάσταχτων πλέον φόρων, και νέες θέσεις εργασίας.
 
Οι Έλληνες για να αισθάνονται ασφαλείς δε θέλουν μια κυβέρνηση επικοινωνίας όπως είναι η Νέα Δημοκρατία, αλλά μια κυβέρνηση ουσίας.
 
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ μπορεί να διασφαλίσει, μεταξύ άλλων, στους επιχειρηματίες ότι δε θα κινδυνεύουν στην καθημερινότητά τους από φορολογικές εκπλήξεις, διατηρώντας μια ισότιμη και δίκαιη οικονομική πολιτική σε ορίζοντα 5ετίας, μείωση του ΦΠΑ και των συντελεστών φορολογίας από το επόμενο έτος, η οποία θα διασφαλίζει την ομαλή λειτουργία των επιχειρήσεων και την κερδοφορία τους. Στις προγραμματικές θέσεις της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ συμπεριλαμβάνεται και το οριζόντιο κούρεμα των κόκκινων δανείων, για να επανεκκινήσει η οικονομία.

Πιο διαβασμένα