ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σε Αστυνομική Διεύθυνση, ΕΦΚΑ και Κέντρο Υγείας Βόλου ο Αθ. Λιούπης

Σε Αστυνομική Διεύθυνση, ΕΦΚΑ και Κέντρο Υγείας Βόλου ο Αθ. Λιούπης

Τις επισκέψεις του σε δημόσιες υπηρεσίες συνεχίζει ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αθανάσιος Λιούπης, στο πλαίσιο των περιοδειών του. Πρόσφατα, ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε την Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, τον ΕΦΚΑ αλλά και το Κέντρο Υγείας Βόλου.

Στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, συναντήθηκε με τον Αστυνομικό Διευθυντή Γιώργο Ντιζέ, τους Υποδιευθυντές και τους Διοικητές Ασφάλειας, Τροχαίας και του νέου τμήματος Ενδοοικογενειακής βίας, τους αξιωματικούς και στελέχη της ΕΛ.ΑΣ, όπου συζήτησε μαζί τους για τα μέτρα που λαμβάνονται αυτή την περίοδο με την αύξηση της επισκεψιμότητας και των μετακινήσεων, ενώ τονίστηκε η πολύ στενή συνεργασία της Διεύθυνσης με τον υπ. Βουλευτή καθ’ όλη τη διάρκεια της βουλευτικής του θητείας για την επίλυση προβλημάτων και αιτημάτων που υπήρχαν από την πλευρά των αστυνομικών. 

Ο κ. Λιούπης ευχαρίστησε τους Αστυνομικούς καθώς ήταν πάντα στην πρώτη γραμμή κατά την διάρκεια της πανδημίας, όπως και σε κάθε κρίση, μικρή ή μεγάλη, που σημειώθηκε στην επικράτεια. Τόνισε ότι  με νομοθετικές  πρωτοβουλίες  της κυβέρνησης αλλά και την πρόοδο της ψηφιοποίησης καταργήθηκαν υπηρεσίες όπως το γνήσιο της υπογραφής που απελευθέρωσαν προσωπικό για άλλες σημαντικότερες λειτουργίες,  ενώ ταυτόχρονα η Διεύθυνση προμηθεύθηκε νέο εξοπλισμό και οχήματα. 

Επιπλέον, ο κ. Λιούπης επισκέφθηκε τον ΕΦΚΑ Βόλου και συζήτησε με την Διευθύντριά του  κ. Ευαγγελία Φωτάκη, τα στελέχη και εκπροσώπους των εργαζομένων τα διοικητικά και λειτουργικά ζητήματα του τοπικού παραρτήματος, καθώς και θέματα που άπτονται της διαδικασίας έκδοσης και απονομής συντάξεων.

Τονίστηκε η σημαντική βελτίωση στην έκδοση των συντάξεων , αλλά και η ελαχιστοποίηση των εκκρεμοτήτων προηγούμενων ετών, που δυσχέραιναν την καθημερινότητα των πολιτών, με την καταλυτική συμβολή των εργαζομένων. Πλέον, με τις ταχείς διαδικασίες που ακολουθούνται, οι εκδόσεις των συντάξεων γίνονται σαφώς γρηγορότερα, ενώ ο κ. Λιούπης σημείωσε πως στόχος της Κυβέρνησης είναι η επιτάχυνση της ψηφιοποίησης, με στόχο τη δημιουργία ταχύτατων διαδικασιών και για την ψηφιακή απονομή των συντάξεων, αλλά και για άλλες διοικητικές πράξεις.

Στο Κέντρο Υγείας Βόλου, που επισκέφθηκε εν συνεχεία, το ιατρικό, νοσηλευτικό και λοιπό προσωπικό ευχαρίστησε τον κ. Λιούπη για τη στενή συνεργασία αυτή την τετραετία και για την προσπάθεια που κατέβαλε ώστε να επιλυθούν σημαντικά προβλήματα που υπήρχαν όπως η αντικατάσταση σημαντικών μηχανημάτων για την απρόσκοπτη λειτουργία των τμημάτων, όπως το Γυναικολογικό και το Καρδιολογικό αλλά και τις πολυάριθμες παρεμβάσεις του τόσο στην 5η Υ.ΠΕ, όσο και στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.  

Ο Βουλευτής και εκ νέου υποψήφιος ενημέρωσε ότι η αναβάθμιση και η συντήρηση του κτηρίου έχει δρομολογηθεί, καθώς θα ενταχθεί, όπως τον διαβεβαίωσαν, στο Πρόγραμμα Αναβάθμισης Δημοσίων Κτηρίων. 

Τέλος,  ευχαρίστησε όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Βόλου για τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας που προσέφερε τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας, λειτουργώντας και ως εμβολιαστικό κέντρο, αλλά και σήμερα, ενώ μετέφερε στους εργαζομένους το πλάνο της κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία στοχεύοντας σε αναβαθμισμένη δημόσια και δωρεάν υγεία για όλους.

 

 

Πιο διαβασμένα