ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ ΩΡΙΩΝ στο Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F

Ο Α.Σ Ωρίων Βελεστίνου συμμετείχε για πρώτη φορά με τρείς νέους αθλητές σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση κερδίζοντας εντυπώσεις και διακρίσεις
Μετάλλια για τους αθλητές του Α.Σ ΩΡΙΩΝ στο Πανελλήνιο Κύπελλο TAEKWON-DO I.T.F

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ TAEKWON-DO I.T.F

ΔΥΟ ΧΑΛΚΙΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ Α.Σ ΩΡΙΩΝ ΒΕΛΕΣΤΙΝΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη το Σάββατο (29/4) στο Κλειστό Γυμναστήριο της Χ.Α.Ν Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-do Ελλάδος, το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Taekwon-do I.T.F. για το έτος 2023.  Περίπου 600 αθλητές από 65 συλλόγους έλαβαν μέρος σε αυτή την όμορφη διοργάνωση. 

Ο Α.Σ Ωρίων Βελεστίνου συμμετείχε για πρώτη φορά με τρείς νέους αθλητές σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση κερδίζοντας εντυπώσεις και διακρίσεις. 

Στην κατηγορία Νέων Γυναικών συμμετείχε η Βασιλική Εμ. Χατζηθεοδώρου η οποία κατέκτησε την Τρίτη (3η ) Θέση – Χάλκινο Μετάλλιο στα -58 κ.  

Στην κατηγορία Παμπαίδων  συμμετείχε ο Απόστολος Στ. Νανόπουλος ο οποίος  κατέκτησε την Τρίτη (3η ) Θέση – Χάλκινο Μετάλλιο στα +60 κ.   

Στην βαριά κατηγορία Εφήβων στην +70 κ. όπου είχε και την μεγαλύτερη συμμετοχή αθλητών, ο  Κων/νος Τρ. Κανάρης, μετά από μια πολύ καλή εμφάνιση  δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάποια θέση στο βάθρο των νικητών, κέρδισε όμως την εμπειρία της συμμετοχής σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση.  

Την αποστολή συνόδεψε ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Διεθνής εκπαιδευτής - εξεταστής  Master Γεώργιος Παπατόλιας 7 Dan ITF καθώς και γονείς των αθλητών. 

Το Δ.Σ και ο προπονητής συγχαίρουν τους αθλητές που έλαβαν μέρος καθώς και τους γονείς που είναι κοντά τους σε κάθε αθλητική διοργάνωση.