ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ο Χρ. Μπουκώρος στις Σποράδες: Σημαντικό έργο της κυβέρνησης

Ο Χρ. Μπουκώρος στις Σποράδες: Σημαντικό έργο της κυβέρνησης
Φωτογραφίες από την επίσκεψη του  βουλευτή Μαγνησίας και εκ νέου  υποψήφιου Χρήστου Μπουκώρου σε Αλόννησο, Σκόπελο, Γλώσσα και Σκιάθο

Ο Χρήστος Μπουκώρος μίλησε σε τέσσερις πολυπληθείς ανοιχτές συγκεντρώσεις σε Αλόννησο, Σκόπελο, Γλώσσα και Σκιάθο

Με συμμετοχή που ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, αλλά και ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, χαρακτηρίστηκαν οι τέσσερις συνολικά ανοιχτές συγκεντρώσεις που πραγματοποίησε στη διάρκεια του σαββατοκύριακου ο υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΝΔ, Χρήστος Μπουκώρος, περιοδεύοντας στα νησιά των Βορείων Σποράδων.

Στελέχη της ΝΔ στη νησιωτική Μαγνησία, κάτοικοι, αλλά και εκπρόσωποι φορέων, μιλούν για τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις των πολλών τελευταίων ετών που πραγματοποιήθηκαν στις Β. Σποράδες.

Οι εντυπωσιακές σε όγκο συναντήσεις, τις οποίες εκατοντάδες κάτοικοι τίμησαν με την παρουσία τους, αλλά και η ένθερμη στήριξη που δήλωσαν τόσο στο έργο της Νέας Δημοκρατίας, όσο και στις πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις που έχει αναλάβει ο Χρήστος Μπουκώρος για μείζονος σημασίας ζητήματα των τριών νησιών, έδωσαν «αέρα νίκης» στις επικείμενες εθνικές εκλογές.

Από τη μία συγκέντρωση στην επόμενη, ο υποψήφιος βουλευτής είχε τη δυνατότητα να μιλήσει σε πολυπληθές -κάθε φορά- ακροατήριο για την κρισιμότητα της κάλπης της 21ης Μαΐου, τονίζοντας σε όλους τους τόνους ότι η χώρα χρειάζεται σταθερότητα και σε καμία περίπτωση ακυβερνησία και αναταραχή.

Πρώτος σταθμός της περιοδείας η Αλόννησος και επόμενοι σταθμοί η Σκόπελος, η Γλώσσα και η Σκιάθος. Κοινά χαρακτηριστικά οι γεμάτοι χώροι των καταστημάτων, στα οποία κάτοικοι των νησιών μετέβησαν για να συναντήσουν και να συνομιλήσουν με τον υποψήφιο βουλευτή, η ζεστή υποδοχή, καθώς και τα διαρκή και παρατεταμένα χειροκροτήματα, δηλώνοντας την επικρότηση των θέσεων που ανέλυε.

Μέσα από τις τέσσερις μεγάλες συγκεντρώσεις, όπως και σε κατ’ ίδίαν επαφές, ο Χρήστος Μπουκώρος είχε για ακόμη μία φορά την ευκαιρία να επικοινωνήσει με εκατοντάδες κατοίκους των νησιών.

Με ιδιαίτερες αναφορές στο διακύβευμα των εθνικών εκλογών, αλλά και στο σημαντικό έργο της κυβέρνησης, εν μέσω μάλιστα διαδοχικών κρίσεων, ο υποψήφιος βουλευτής μίλησε πιο συγκεκριμένα για ζητήματα που απασχολούν τα νησιά, όπως ο τουρισμός, η ακτοπλοΐα, οι επενδύσεις, έργα υποδομών.

Εκτενής συζήτηση έγινε σχετικά με τα χωροταξικά σχέδια των Β. Σποράδων την εκτός ορίων δόμηση και τους δασικούς χάρτες, θέματα για το οποία οι κάτοικοι αναγνώρισαν στο πρόσωπο του Χρ. Μπουκώρου τον μεγάλο και αδιάλειπτο αγώνα σχετικά με τις περιουσίες τους.

 

Πιο διαβασμένα