ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Αθ. Λιούπης: “Η Μαγνησία φέρνει νίκη της Νέας Δημοκρατίας”

Αθ. Λιούπης: “Η Μαγνησία φέρνει νίκη της Νέας Δημοκρατίας”

Συνεχίζεται η περιοδεία του υπ. Βουλευτή σε όλο τον νομό

Πολύ θετικά και αισιόδοξα μηνύματα για νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 21ης Μαΐου λαμβάνει ο Βουλευτής Ν. Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Αθανάσιος Λιούπης στις περιοδείες που πραγματοποιεί σε όλο τον νομό, όπου συνομιλεί με τους κατοίκους, τους επαγγελματίες, τους εκπροσώπους φορέων και των τοπικών κοινοτήτων. 

Ο κ. Λιούπης δίνει έμφαση στις περιοδείες του στα έργα κάθε τόπου ξεχωριστά, παρουσιάζει όσα έχουν πραγματοποιηθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη με τη συνεργασία Κυβέρνησης, Δήμων αλλά και της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ συζητά και τα προβλήματα που του μεταφέρουν οι κάτοικοι.

Την Παρασκευή ο υπ. Βουλευτής επισκέφθηκε τα Κάτω Λεχώνια, τον Άγιο Βλάσιο, τα Άνω Λεχώνια και τον Άγιο Λαυρέντιο, παρουσιάζοντας το κυβερνητικό έργο αλλά και τις προεκλογικές δεσμεύσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τον κ. Λιούπη προλόγισαν στα Άνω Λεχώνια ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γρηγόρης Τουφεξής και ο Αντιδήμαρχος Περιφερειακών Ενοτήτων Δήμου Βόλου κ. Αργύρης Κοπάνας, ενώ παρευρέθηκαν στην ομιλία του, ο κ. Νίκος Νομικός από την Τοπική Κοινότητα Άνω Λεχωνίων, ο κ. Θωμάς Δάμτσας  πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Πηλίου, αλλά και ο πρώην πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας κ. Αθανάσιος Σπύρου καθώς και τοπικά στελέχη του Αγροτικού Τομέα της Νέας Δημοκρατίας. 

Το πρωί του Σαββάτου ο υπ. Βουλευτής επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά στους Αγίους Αναργύρους, όπου συνάντησε τον πρόεδρο των παραγωγών λαϊκών αγορών Βόλο κ. Απόστολο  Τσακανίκα,  τον αντιπρόεδρο κ. Ιωάννη Ζαχαριάδη και τον πρώην πρόεδρο της Ένωσης Μικροπωλητών Βόλου Βιομηχανικών Ειδών “Γόρδιος Δεσμός” κ. Ανδρέα Αϊβαζόγλου . Ο κ. Λιούπης για ακόμη μια φορά, είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους παραγωγούς αλλά και τους μικροπωλητές ανταλλάσοντας απόψεις και αναφέρθηκε στην κυβερνητική πολιτική, ενώ συζήτησε μαζί τους και όσα τους προβληματίζουν. 

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε τους κατοίκους σε Μικρό Περιβολάκι, Χλόη, Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο, ενώ την Κυριακή επισκέφθηκε την Ευξεινούπολη, το Κρόκιο, το Αΐδινι και τις Μικροθήβες. Τον κ. Λιούπη καλωσόρισαν στην Ευξεινούπολη ο πρώην Δήμαρχος Αλμυρού και εκ νέου υποψήφιος κ. Δημήτρης Εσερίδης, ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ευξεινούπολης κ. Αργύρης Τέφογλου, στο Κρόκιο ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Χρήστος Ιωάννου, στο Αϊδίνι ο πρόεδρος της Τ.Κ. κ. Δημήτρης Βαλκανιώτης, ενώ στις Μικροθήβες η κ. Αγαθή Τιμπλαλέξη πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μικροθηβών "Φθιώτιδες Θήβες" και πολλοί κάτοικοι. 

Ο υποψήφιος Βουλευτής επικεντρώθηκε στα έργα κάθε περιοχής, έργα υποδομής, αθλητισμού, πολιτισμού και παρουσίασε τα πεπραγμένα της κυβέρνησης στον αγροτικό τομέα, που αφορά σε πολλούς κατοίκων των παραπάνω περιοχών, ενώ δέχτηκε ερωτήσεις για τις κινήσεις της κυβέρνησης τόσο την τετραετία που ολοκληρώθηκε, όσο και για τον σχεδιασμό της για την επόμενη ημέρα.

“Το κλίμα που εισπράττω σε όλες μου τις περιοδείες είναι θερμό και ιδιαίτερα αισιόδοξο για πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας. Στόχος μας να συνεχίσουμε το πλούσιο κυβερνητικό έργο, προκειμένου η Ελλάδα να συνεχίσει στον δρόμο της ανάπτυξης, των επενδύσεων, στον δρόμο που της αξίζει”, επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Λιούπης.

Πιο διαβασμένα