ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Η σταθερότητα που επικαλούνται η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ είναι στην εκμετάλλευση και την ψήφιση νόμων

Περιοδεία στο Κατηχώρι και στην Πορταριά πραγματοποίησε το ΚΚΕ
Η σταθερότητα που επικαλούνται η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ είναι στην εκμετάλλευση και την ψήφιση νόμων

Περιοδεία στα χωριά του Πηλίου Κατηχώρι και Πορταριά πραγματοποίησαν οι Ριζόπουλος ΑπόστολοςΓεωργαδάκης Θοδωρής υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στη Μαγνησία μαζί με τα στελέχη της Τομεακής Οργάνωσης Χαρμάνη Γιώργο και Μαριεττάκη Δημήτρη.

Η υποδοχή που επεφύλαξαν οι κάτοικοι της περιοχής στην αντιπροσωπεία του ΚΚΕ ήταν θερμή εκφράζοντας την εκτίμησή τους προς το ΚΚΕ για τη συνέπεια και την αγωνιστική του στάση για τα λαϊκά προβλήματα.

Οι αντιπρόσωποι του κόμματος ενημέρωσαν τους κατοίκους για τις θέσεις του ΚΚΕ και απάντησαν στα ερωτήματα που δέχθηκαν. Τόνισαν ότι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα αστικά κόμματα έχουν κοινή στρατηγική με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Και αυτό γιατί είναι δεσμευμένα απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ. Συμφωνούν όλα με το "Ταμείο Ανάκαμψης" και την πολιτική της "πράσινης μετάβασης". Πολιτική που ωφελεί μόνο τους μεγάλους επιχειρηματικούς ομίλους και ζημιώνει παραπέρα τα λαϊκά στρώματα με επιπλέον χτυπήματα στα εισοδήματα και στα δικαιώματα των εργαζομένων.

Η σταθερότητα που επικαλούνται η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΙΝΑΛ, είναι σταθερότητα μόνο στην εκμετάλλευση και στην ανεμπόδιστη ψήφιση νόμων που χτυπάνε τα εισοδήματα και ανεβάζουν τις τιμές σε προϊόντα και υπηρεσίες καθώς: με «σταθερότητα» έκοβαν όλοι μαζί μισθούς και συντάξεις...με «σταθερότητα» έφτασαν τον ΦΠΑ στα τρόφιμα «στον θεό»...με «σταθερότητα» βάζουν τη χώρα μας σε περιπέτειες με την εμπλοκή στα ΝΑΤΟικά σχέδια και τους πολέμους...με «σταθερότητα» κόβουν το ρεύμα στα φτωχόσπιτα και ξαμολούν τα κοράκια των funds... με «σταθερότητα» έγιναν τα εγκλήματα στο Μάτι, στη Μάνδρα, στα Τέμπη... με «σταθερότητα» καταστρέφουν το περιβάλλον και απειλούν την ζωή του λαού με καρκινογόνες ουσίες από την καύση σκουπιδιών… κ.ά.

Οι αντιπρόσωποι του ΚΚΕ κάλεσαν τον κόσμο να "ρίξει κόκκινο" στην κάλπη στις 21 Μαΐου, καθώς όπως είπαν, είναι το μόνο που μπορεί να δώσει θάρρος και ελπίδα στο λαό, να βάλει φρένο στην αντιλαϊκή πολιτική που θα συνεχιστεί και μετά τις εκλογές ανεξαρτήτως της σύνθεσης που θα έχει η επόμενη κυβέρνηση. Να μην περιμένουν τίποτα «από τα πάνω», από καμιά κυβέρνηση, γιατί ο μόνος που μπορεί να σώσει το λαό είναι ο ίδιος ο λαός με τους αγώνες του και ισχυρό ΚΚΕ.

Πιο διαβασμένα