ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στην Σκόπελο η Α. Καραμανλή του Μέρα25

Στην Σκόπελο η Α. Καραμανλή του Μέρα25
Την Πυροσβεστική υπηρεσία Σκοπέλου επισκέφθηκε σήμερα η υποψήφια Βουλεύτρια του Μέρα25 Συμμαχία για την Ρήξη Μαγνησίας Αγάπη Καραμανλή.

Εκεί έγινε μία εκτεταμένη ενημέρωση και συζήτηση για το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη, υπογραμμίζοντας το σχέδιο Δήμητρα ή η αλλιώς ψηφιακό πορτοφόλι δωρεάν ηλεκτρονικών συναλλαγών, το σχέδιο Οδυσσέας ή αλλιώς προστασία της πρώτης κατοικίας, την μείωση του ΦΠΑ, την τιμαριθμική αναπροσαρμογή μισθών και συντάξεων και τα λοιπά. 
 
Από την πλευρά των ανθρώπων της υπηρεσίας ιδιαίτερη αναφορά έγινε, ενόψει και των συμβασιούχων καλοκαιριού στην υπηρεσία, για το πρόβλημα των ενοικίων που είναι δυσθεώρητο και αντιμετωπίζουν οι συμβασιούχοι που προσλαμβάνονται με ένα μισθό της τάξεως των 600 ευρώ το μήνα τη στιγμή που για την ενοικίαση σπιτιού χρειάζονται τουλάχιστον 400 ευρώ. 
 
Επίσης ειδική αναφορά έγινε στο θέμα των συνεργασιών μετά τις εκλογές. Σε κάθε περίπτωση τονίστηκε ότι οποιαδήποτε συνεργασία του ΜέΡΑ25 Συμμαχία για τη Ρήξη μετά τις εκλογές θα είναι σύμφωνη με τις αποφάσεις του συνεδρίου μας και θα πρέπει να συμφωνεί με το πρόγραμμά μας και να είναι στη βάση μιας πρότασης ευημερίας για τους ανθρώπους και την κοινωνία. Σε καμία περίπτωση δεν θα συνταχθούμε με μία πρόταση δυστυχίας για την οποία ούτως ή άλλως το πολιτικό προσωπικό της  χωρας μας φαίνεται να έχει  διευρυμένη συμφωνία και συναίνεση.
 
Γιατί όλα μπορούν να είναι αλλιώς!

Πιο διαβασμένα