ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Οι κάτοικοι στην Αγριά και στην ευρύτερη περιοχή απαιτούν προσοχή και έργα ζωής

Ο Ιώαννης Σακκόπουλος είναι υποψήφιος βουλευτής Νομού Μαγνησίας με το Κίνημα Αλλαγής
Οι κάτοικοι στην Αγριά και στην ευρύτερη περιοχή απαιτούν προσοχή και έργα ζωής

Διαβάζουμε στη σχετική ενημέρωση:

Η πρώτη επίσημη προεκλογική περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΙΝΑΛ Μαγνησίας κ. Γιάννη Σακκόπουλου έγινε την Τετάρτη 12 Ιουνίου στην Αγριά. Στις συναντήσεις του με τους πολίτες αναφέρθηκε σε όλα τα έργα της ευρύτερης περιοχής που μένει καθηλωμένη παρότι οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι μεγάλες:

"Μίλησα με όλους εκείνους τους ανθρώπους που σιωπηλά αρνούνται την τεχνητή πόλωση, τα διχαστικά μηνύματα, την εικόνα των δυο `μονομάχων;, τις προσωπικές αντιπαραθέσεις. Μίλησα με όλους τους ανθρώπους που μπορούν να διακρίνουν στο δικό μας χώρο την πραγματική αγωνία για εθνική συνεννόηση, για πραγματικά νέα και προοδευτική διακυβέρνηση.

Αυτές τις απόψεις μοιράστηκα με δεκάδες συμπολίτες μου στην επίσκεψή μου στην Αγριά εκεί που έχουν εγκαταλειφθεί όλες οι ενέργειες για την ολοκλήρωση του περιφερειακού και την οριστική λύση του κυκλοφοριακού προβλήματος.

Δεσμεύτηκα πως θα βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την κατασκευή καταφυγίου για την φιλοξενία σκαφών αναψυχής και την ανάπλαση του συνόλου του παραλιακού μετώπου με την κατασκευή κυματοθραύστη και να προωθήσω όλες τις λύσεις για νέο κοιμητήριο. Η Αγριά που είναι ένας μεγάλος πόλος έλξης επισκεπτών δεν διαθέτει πάρκινγκ και δεν έχει αντιπλημμυρική προστασία. Το παλιό δίκτυο ύδρευσης θέλει αντικατάσταση και οι κάτοικοι θέλουν ανθρώπους που να νοιάζονται πραγματικά.

Βεβαιώνω τους συμπολίτες μου πως δεν θα αφήσω γωνιά της Μαγνησίας που δεν θα βρεθώ μέχρι τις εκλογές. Το ίδιο θα πράξω και εάν εκλεγώ βουλευτής με το ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Η Μαγνησία δεν είναι υπόθεση δύο μεγάλων κομμάτων και ακροδεξιών σχηματισμών, αλλά υπόθεση των κατοίκων της που θέλουν πρόοδο, ενδιαφέρον και εκπροσώπους που να δείχνουν σεβασμό.

Σε αυτές τις εκλογές θα κάνουμε την ανατροπή για την ανασυγκρότηση της οικονομίας του τόπου μας, για μια Μαγνησία με δυναμισμό, με ίσες ευκαιρίες για όλους.

Με τη στάση μου θα εγγυηθώ την ανάπτυξη και την υπεύθυνη διαχείριση κρίσιμων θεμάτων για την πορεία του τόπου μου.