ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Το ΜέΡΑ25 Μαγνησίας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Το ΜέΡΑ25 Μαγνησίας για την Εργατική Πρωτομαγιά

Η Πρωτομαγιά του 2023, σαν Παγκόσμια Εργατική Ημέρα, αποτελεί για το   ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη ορόσημο, καθώς θέλει να στείλει ένα ιδιαίτερο μήνυμα ρήξης και ρεαλιστικής ανυπακοής, με όλους τους αντεργατικούς – μνημονιακούς νόμους που όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις ψήφισαν και υπηρετούν, αλληλεγγύης και ελπίδας σε όλους τους συμπολίτες μας εργάτες και ανέργους που οι πολιτικές της υποτέλειας και της υποταγής καταδίκασαν στην επισφάλεια, την αβεβαιότητα, την στέρηση κάθε ελπίδας και τη μετανάστευση για μια καλύτερη ζωή.

Αυτή η ημέρα είναι σημαντική γιατί μας υπενθυμίζει τη δύναμη της ενότητας και της αλληλεγγύης των ανθρώπων που αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους και για μια καλύτερη ζωή για όλους. Το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη στηρίζει αυτούς τους αγώνες και είναι αφοσιωμένο στην προάσπιση των συμφερόντων των εργαζομένων και των φτωχότερων στρωμάτων της κοινωνίας.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι απαραίτητο να σταθούμε αλληλέγγυοι με τους συμπολίτες μας, να στηρίξουμε τις αντιστάσεις και τους αγώνες τους και να εργαστούμε μαζί για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία δίκαιη και ισότιμη για όλους.

Επιπλέον, σε αυτήν την Πρωτομαγιά, το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη  επιβεβαιώνει τη δέσμευσή του για την ενίσχυση της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής, την προστασία του περιβάλλοντος, την υπεράσπιση των εργατών, των γυναικών, των ανέργων και των αδύνατων αυτής της κοινωνίας.

Για έναν κόσμο συμπεριληπτικό και δικαιότερο για όλους τους ανθρώπους.

Αύριο όλοι στις 10:00π.μ. στο ΕΛΤΑ Βόλου

ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Πιο διαβασμένα