ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ανακοινώσεις υποψηφίων από την παράταξη "Όλοι μαζί, μπροστά"

Οι νέες υποψηφιότητες ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών ανακοίνωσε η παράταξη με επικεφαλής τον Χαράλαμπο Πάσχο
Ανακοινώσεις υποψηφίων από την παράταξη "Όλοι μαζί, μπροστά"

Αναλυτικά, οι ανακοινώσεις όπως εστάλησαν στο Μουσικό Βαγόνι

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε σήμερα την υποψηφιότητα του Δημήτρη Αγραφιώτη από το Ριζόμυλο.

Ο Δημήτρης , συνοδοιπόρος από τα παλιά στην τοπική αυτοδιοίκηση, διαμένει μόνιμα στο Ριζόμυλο, είναι χρόνια μέλος του Σκοπευτικού συλλόγου Ριζομύλου η "Άρτεμις" καθώς επίσης έχει διατελέσει και επί σειρά ετών, μέλος του ΔΣ του Σκοπευτικού ομίλου Βόλου, "Τεύκρος". Έχει μεγάλη αγάπη για τον τόπο του και όνειρό του είναι να δει επιτέλους, το Ολυμπιακών προδιαγραφών Σκοπευτήριο του δήμου μας , που χρόνια τώρα είναι εγκαταλελειμμένο, να λειτουργεί υποδειγματικά.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε, καλή επιτυχία!

Ένας ακόμη καλός φίλος, ο Χρήστος Τίνανας συστρατεύεται μαζί μας για να πάμε τον τόπο μας, Όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ! Ο Χρήστος είναι από το Ριζόμυλο και είναι υπάλληλος της ΕΒΟΛ. Έχει μεγάλη αγάπη για τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε και έχει μεγάλη διάθεση προσφοράς για τα κοινά.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε, καλή επιτυχία!

Οι νέες γυναίκες αυτή τη φορά δείχνουν δυναμικά τη στήριξή τους στην προσπάθεια που κάνουμε να πάμε τον τόπο μας, Όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ!

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την υποψηφιότητα της Τάνιας Σακούτσιου από το Στεφανοβίκειο. Η Τάνια είναι νοσηλεύτρια στην εταιρεία "Αχιλοπούλειο Νοσοκομείο", είναι μητέρα δύο παιδιών και διαμένει μόνιμα στο Στεφανοβίκειο.

Την καλωσορίζουμε και της ευχόμαστε, καλή επιτυχία!

Τι μπορεί να πει κανείς για αυτόν τον άνθρωπο. Ο Κωνσταντίνος Γάτος, παλιός μου συμμαθητής, αγρότης στο επάγγελμα είναι ίσως από τους αυθεντικότερους ανθρώπους της περιοχής μας. Μένει μόνιμα στην Κοκκίνα και τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για το παραμελημένο δυστυχώς αυτό χωριό και έχει ιδιαίτερη επιθυμία να βοηθήσει στην ανάδειξη του μοναδικού σπηλαίου της Κοκκίνας ώστε αυτό να γίνει πόλος έλξης επισκεπτών απ` όλη την Ελλάδα.

Σε αυτό τον τομέα θα δουλέψουμε μαζί, στην κοινή προσπάθεια που κάνει η παράταξή μας , να πάμε τον τόπο μας Όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ.

Καλή επιτυχία, Κωνσταντίνε.

Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ένας ακόμη νέος άνθρωπος, ο Χρήστος Ντούρο συστρατεύεται μαζί μας για να πάμε τον τόπο μας Όλοι μαζί ΜΠΡΟΣΤΑ. Ο Χρήστος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Βελεστίνο, είναι ο "Βενιαμίν" του συνδυασμού μας, μόλις 22 ετών και σπουδάζει χρηματοοικονομικά στη Λάρισα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε, καλή επιτυχία!