ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΦΕΡΩΝ ΝΕΑ

Στην Τόμυ Αγριάς ο Ν. Χαυτούρας

Η ενημέρωση από τον υποψήφιο βουλευτή Νομού Μαγνησίας με το Κίνημα Αλλαγής
Στην Τόμυ Αγριάς ο Ν. Χαυτούρας

"Το Εθνικό Σύστημα Υγείας που ίδρυσε και στήριξε το ΠΑΣΟΚ, σήμερα επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ νοσεί βαριά".

Τις ελλείψεις και τα προβλήματα στην πρωτοβάθμιαπερίθαλψη κατήγγειλε ο υποψήφιος Βουλευτής της Μαγνησίας με το Κίνημα Αλλαγής νευροχειρουργός Νίκος Χαυτούρας.

Ο κ. Χαυτούρας επισκέφτηκε την Τετάρτη 12 Ιουνίου την μονάδα ΤΟΜΥ της Αγριάς όπου μίλησε με το προσωπικό και τους ασθενείς. Ο γιατρός διαπίστωσε και πάλι από κοντά την υποστελέχωση της πρωτοβάθμιας φροντίδας, καθώς λείπουν οι μόνιμοι γιατροί και το πρόβλημα δεν λύνεται με σποραδικές αποσπάσεις προσωπικού.

Η συγκριμένη Μονάδα στην Αγριά Βόλου δεν έχει παιδίατρο, δεν έχει χειρουργό και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί η περίθαλψη των πολιτών με μια μετακίνηση γιατρού από Κέντρο Υγείας μια φορά την εβδομάδα.

Ο υποψήφιος Βουλευτής που γνωρίζει καλά το χώρο της Υγείας, καθώς ζει και εργάζεται καθημερινά ως γιατρός στο Εθνικό Σύστημα Υγείας στο Νοσοκομείο του Βόλου ζήτησε την γενναία στελέχωση των υπηρεσιών, ενώ τόνισε ότι το πρόβλημα δεν λύνεται με την εναλλαγή των ονομάτων και των τίτλων των μονάδων πρωτοβάθμιας φροντίδας.

Ο κ. Χαυτούρας ανέφερε ότι το Εθνικό Σύστημα Υγείας που ίδρυσε και στήριξε το ΠΑΣΟΚ, σήμερα επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ νοσεί βαριά από την υποστελέχωση και την έλλειψη μέσων. Ανάλογα προβλήματα υποστελέχωσης και ελλείψεων διαπίστωσε ο Νίκος Χαυτούρας και στην επίσκεψη που πραγματοποίησεστα γραφεία του πρώην ΙΚΑ, νυν ΕΟΠΥΥ στο Βόλο, τόσο στις διοικητικές όσο και στις υγειονομικές Υπηρεσίες