ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Περιοδεία στον Αλμυρό από την Μ. Χρυσοβελώνη

Περιοδεία στον Αλμυρό από την Μ. Χρυσοβελώνη

Τις υπηρεσίες του Αλμυρού καθώς και την λαϊκή αγορά επισκέφθηκε η πρώην υφυπουργός και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, συνοδευόμενη από μέλη της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Αλμυρού.

Συγκεκριμένα η κ. Χρυσοβελώνη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο  όπου αντικείμενο της συζήτησης  αποτέλεσαν τα σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, κυρίως στις τεχνικές υπηρεσίες, καθώς και η ευρύτερη ανάγκη για εξειδικευμένο και επιστημονικά και τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό στις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να αντιμετωπιστούν δυσλειτουργίες τόσο στην καθημερινή εξυπηρέτηση του πολίτη όσο και στη σωστή διαχείριση έργων. Η κ. Χρυσοβελώνη ενημερώθηκε για την πρόοδο  των έργων υποδομής της περιοχής αλλά και γι αυτές που είναι σε   εκκρεμότητα. Στη συνέχεια συνομίλησε με τους εργαζόμενους στις δημοτικές υπηρεσίες ακούγοντας τους προβληματισμούς τους για την δύσκολη κατάσταση που διανύουμε λόγω της ακρίβειας και των ανατιμήσεων των προϊόντων.

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης αποτέλεσε το Κέντρο Υγείας Αλμυρού, η Πολεοδομία, η Ελληνική Αστυνομία, το Κέντρο Κοινότητας, ο ΟΑΕΔ, το υποκατάστημα της ΔΕΔΔΗΕ καθώς και το ΚΕΠ Δήμου Αλμυρού. Παράλληλα συνομίλησε με καταστηματάρχες αλλά και με κατοίκους της περιοχής.

Κατόπιν η κ. Χρυσοβελώνη επισκέφθηκε την λαϊκή αγορά  όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με παραγωγούς, έμπορους και πελάτες, οι οποίοι στην συντριπτική πλειοψηφία τους βρίσκουν κοινό σημείο την αγανάκτηση λόγω των κυβερνητικών πολιτικών.

Η κ. Χρυσοβελώνη δήλωσε: «Ο  Αλμυρός είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Δήμος της Μαγνησίας με μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες και δε θα πρέπει η αδικαιολόγητη κωλυσιεργία της κυβέρνησης να αποτελεί τροχοπέδη στην αναπτυξιακή δυναμική της περιοχής. Η εντεινόμενη ακρίβεια και ο μήνας που δεν βγαίνει με τίποτα, τα αυξανόμενα κόστη παραγωγής που οδηγούν τους αγρότες στην εγκατάλειψη της γης και η απόσυρση της κυβέρνησης από τα προβλήματα της καθημερινότητας είναι οι πρώτες λέξεις που ακούς από κάθε πολίτη. Ο κόσμος απ` άκρη σ` άκρη της Μαγνησίας διψάει για πολιτική αλλαγή. Το κλίμα αλλάζει. Σε λίγο καιρό σ` αυτόν τον τόπο θα επιστρέψουν η Δικαιοσύνη και η Αξιοπρέπεια»

 

Πιο διαβασμένα