ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Επίσκεψη Αντωνίου στον Αλμυρό

Επίσκεψη Αντωνίου στον Αλμυρό

Περιοδεία στον Αλμυρό πραγματοποίησε την Παρασκευή 28 Απριλίου η υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας κ. Έφη Αντωνίου-Χουβαρδά. Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφτηκε το πρωί τη λαϊκή αγορά του Αλμυρού όπου συνομίλησε με τους κατοίκους, τους παραγωγούς και τους πωλητές για τα ζητήματα της καθημερινότητας.

Στη συνέχεια η υποψήφια Βουλευτής επισκέφθηκε το Δημαρχείο Αλμυρού και συναντήθηκε με το Δήμαρχο Αλμυρού κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑΜ Αλμυρού κ. Αναστάσιο Δεληζήση και τη Γενική Γραμματέα του Δήμου κ. Ανδρονίκη Κυριτσά  και συζήτησαν για την ανάπτυξη της περιοχής, για τα έργα που εκτελούνται στην επικράτεια του Δήμου καθώς και για την αναγκαιότητα μείωσης των γραφειοκρατικών διαδικασιών, αλλά και με τον τ. Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτρη Εσερίδη και την επικεφαλής Δημοτικής Παράταξης κ. Ράππου Ζωή.

Η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά επισκέφτηκε επίσης τον Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού και συνομίλησε με τον Διοικητή του Α.Τ. κ. Σκορδά Αλέξανδρο και τον Υποδιοικητή κ. Κων/νος Αρίδη. Η υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας, δεν παρέλειψε να επισκεφτεί και το Κέντρο Υγείας Αλμυρού και ενημερώθηκε από τον Διευθυντή του Κέντρου.

Τέλος η κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συναντήθηκε με φίλους και κατοίκους της περιοχής και συζήτησε τόσο για την ανάπτυξη του Αλμυρού όσο και για τα ζητήματα της καθημερινότητας. Την κ. Αντωνίου-Χουβαρδά συνόδεψαν στην περιοδεία της ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αλμυρού κ. Δημήτρης Αναστασίου και το μέλος της ΔΗΜΤΟ κ. Δημήτρης Πλατής και ο κ. Νώντας Μποτός εκπρόσωπος της ΟΝΝΕΔ Αλμυρού.

Πιο διαβασμένα