ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Συναντήσεις του Κρ. Αρσένη και υποψήφιων βουλευτών του ΜέΡΑ 25 στη Μαγνησία

Συναντήσεις του Κρ. Αρσένη και υποψήφιων βουλευτών του ΜέΡΑ 25 στη Μαγνησία
Εξαιρετικά επιτυχημένη και γόνιμη υπήρξε η παρουσία και η συζήτηση με φορείς και απλούς πολίτες, του Βουλευτή του ΜέΡΑ25 Κρίτωνα Αρσένη στην πόλη του Βόλου. 
 
Πραγματοποίησε συνάντηση με αντιπροσωπεία της "Πρωτοβουλίας Πολιτών έναντια στο LNG", δηλώνοντας τη αμέριστη και διαρκής στήριξη του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη σε όλες της πρωτοβουλίες που έχουν ως σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος. 
 
Στην συνέχεια πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της "Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ και Συναφών Διαταραχών", όπου εξήρε το έργο της μονάδας και την προσφορά της στη τοπική κοινωνία, καθώς και πόσο αναγκαία και κοινωνικά ωφέλιμη είναι η στήριξη σε όλα τα επίπεδα στις μονάδες πρωτοβάθμιας υγείας έμπρακτα και όχι με ευχολόγια.
 
Το απόγευμα πραγματοποιήθηκε παρέμβαση στην τοπική αγορά και συζήτηση με τους πολίτες.
 
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε στο Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού Θεατρίνη, σε μια πολυπληθής εκδήλωση - συζήτηση με τους πολίτες. Ο Κρίτων Αρσένης καθώς και οι υποψήφιοι βουλευτές Μαγνησίας ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για την Ρήξη: Αγάπη Καραμανλή, Βασίλης Ψαθάς, Δημήτρης Κανελλής, Χαράλαμπος (Μπάμπης) Μπεφάνης,  Ευτυχία (Φαίη) Τζανετουλάκου ανέλυσαν, απάντησαν σε ερωτήσεις και συζήτησαν με τους πολίτες για το πρόγραμμα του ΜέΡΑ25 - Συμμαχία για την Ρήξη. 
 
ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Πιο διαβασμένα