ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ο Χρ. Μπουκώρος για τις ομιλίες του σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο

Ο Χρ. Μπουκώρος για τις ομιλίες του σε Στεφανοβίκειο και Ριζόμυλο

"Θερμή υποδοχή από τους κατοίκους του Στεφανοβικείου και του Ριζομύλου"

Με μαζικό και θερμό τρόπο υποδέχθηκαν οι κάτοικοι του Στεφανοβικείου και του Ριζομύλου τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας και κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ Χρήστο Μπουκώρο.

Κατά τη διάρκεια των ομιλιών του στις δύο παρακάρλιες κοινότητες ο Χρήστος Μπουκώρος αναφέρθηκε σε ζητήματα γενικής πολιτικής, υπογραμμίζοντας την ανάγκη για σταθερότητα και συνέχιση της ανάπτυξης, με στόχο την προάσπιση των ζωτικών εθνικών συμφερόντων, αλλά και των συμφερόντων όλων των ελλήνων.

Στις συγκεκριμένες συγκεντρώσεις, το κύριο μέρος της τοποθέτησης του υποψηφίου βουλευτή αφιερώθηκε στα αγροτικά ζητήματα, αφού πρόκειται για δυναμικές αγροτικές περιοχές. Το κόστος παραγωγής και τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση, η δυνατότητα άρδευσης από τη λίμνη Κάρλα και η επέκταση του δικτύου, οι εκτιμήσεις για τη τρέχουσα χρονιά, τα χρηματοδοτικά εργαλεία για επενδύσεις στον πρωτογενή τομέα και τα προγράμματα νέων αγροτών, όπως και η προοπτική των ντόπιων κτηνοτροφικών μονάδων κυριάρχησαν στις τοποθετήσεις του, αλλά και στον εκτενή διάλογο που ακολούθησε.

Ο Χρήστος Μπουκώρος ευχαρίστησε τους κατοίκους του Ριζομύλου και του Στεφανοβικείου για την εμπιστοσύνη τους και την υποστήριξή τους, δεσμευόμενος για ενδυνάμωση του αγώνα και μετά τις εκλογές, ώστε να συνεχίσει η Μαγνησία τον δρόμο της ανάπτυξης.

 

Πιο διαβασμένα