ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στις 17 Μαΐου η ομιλία της Ζέττας Μακρή στο Βελεστίνο

Στις 17 Μαΐου η ομιλία της Ζέττας Μακρή στο Βελεστίνο
Η Ζ. Μακρή ανακοινώνει το πρόγραμμα των ομιλιών της για την τελευταία προεκλογική εβδομάδα
 
Με σίγουρο βηματισμό προς τις κάλπες της 21ης Μαΐου και για την έγκαιρη ενημέρωση των ψηφοφόρων, η Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Ν. Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή δίνει στη δημοσιότητα τις ημέρες των ομιλιών της, που θα οδηγήσουν στην επίσημη λήξη της προεκλογικής περιόδου προπαραμονή των εκλογών. 
 
Ο προγραμματισμός αυτός, σε απόλυτη συνάρτηση με την κοινοβουλευτική τάξη και με σεβασμό στις επικοινωνιακές ανάγκες των υπολοίπων υποψηφίων, ανακοινώνεται ικανό διάστημα πριν την τελευταία προεκλογική εβδομάδα και αποτελεί ακόμα ένα δείγμα του πολιτικού ήθους της Ζέττας Μακρή. 
 
Τη Δευτέρα 15 Μαΐου η κα Μακρή θα μιλήσει στον Αλμυρό, την Τετάρτη 17 Μαΐου στο Βελεστίνο και την Παρασκευή 19 Μαΐου η Υφυπουργός Παιδείας θα δώσει την τελευταία ομιλία της, ως υποψήφια βουλευτής, στο Βόλο.
 
Εν τω μεταξύ η κα Μακρή συνεχίζει τις συναντήσεις της με τους πολίτες σε όλη τη Μαγνησία, εκτιμά τις συζητήσεις και τη στήριξή τους και ευχαριστεί τον κόσμο που, γενναιόδωρα, πιστά και ακούραστα, την ακολουθεί και την φέρνει στην τιμητική και περίοπτη θέση της συνειδητής επιλογής του.
 

Πιο διαβασμένα