ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου σε ΔΟΥ Βόλου και Ένωση Καταναλωτών

Επίσκεψη Κ. Παπανάτσιου σε ΔΟΥ Βόλου και Ένωση Καταναλωτών

Επίσκεψη στην ΔΟΥ Βόλου πραγματοποίησε το προηγούμενο χρονικό διάστημα η Αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομικών και υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ  κ. Κατερίνα Παπανάτσιου όπου συζήτησε με τους υπαλλήλους τα θέματα που τους απασχολούν με κυριότερα την υποστελέχωση της Υπηρεσίας και τις χαμηλές αμοιβές.

Η κ. Παπανάτσιου αναφέρθηκε κατά την διάρκεια της συζήτησης στις προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ στις οποίες περιλαμβάνεται η αύξηση των αμοιβών στο δημόσιο τομέα κατά 10% , η τιμαριθμική αναπροσαρμογή τους και η αύξηση του αφορολόγητου στα 10.000 ευρώ.

Η κ. Παπανάτσιου συναντήθηκε επίσης με την  Ένωση Καταναλωτών Βόλου όπου έγινε αναφορά στις αυξημένες καταγγελίες που κατατίθενται στην Ένωση λόγω της ακρίβειας σε προϊόντα και ενέργεια. Στη συζήτηση που ακολούθησε με τον πρόεδρο κ. Λυχναρόπουλο και το ΔΣ της Ένωσης εκτέθηκαν οι καταγγελίες  που αντιμετωπίζει η Ένωση με επιτυχία σε διάφορα θέματα όπως οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί ενέργειας, οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας, οι υπέρογκες χρεώσεις των τραπεζών κλπ.

Η πρώην Υφυπουργός Οικονομικών τόνισε κατά την συζήτηση τις συνεχείς παρεμβάσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για μείωση των τιμών και την αντιμετώπιση της αισχροκερδείας. 

 

Πιο διαβασμένα