ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τις γυναίκες ανενδοίαστα

Ο κ. Μητσοτάκης κοροϊδεύει τις γυναίκες ανενδοίαστα

Δήλωση Μαρίνας Χρυσοβελώνη, υποψήφιας βουλεύτριας με τον ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στον Νομό Μαγνησίας, τ. Υφυπουργού για θέματα Ισότητας Φύλων 2018-2019 στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Ενημερώνω τον απερχόμενο Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι αν είχε συνεχίσει τα τελευταία τέσσερα χρόνια ως όφειλε, πόσο μάλλον εν μέσω δραματικής έξαρσης της έμφυλης βίας και των  διακρίσεων στην Ελλάδα, την μεταρρύθμιση:

"Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας", που νομοθετήθηκε κατά την κυβερνητική θητεία του ΣΥΡΙΖΑ 2018-2019 με τον νόμο 4604/2019, αλλά και με την κύρωση της σύμβασης της Κωνσταντινούπολης με τον νόμο 4531/2018 που είχε προηγηθεί, σήμερα, το 12ο μέλος, γυναίκα, υποψήφια στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ, η συμπατριώτισσά μου από την Μαγνησία, αγρότισσα και μητέρα Άννα Καστάνη, θα μπορούσε να παρευρίσκεται στην εκδήλωση παρουσίασής της. Θα είχε που να αφήσει τα παιδιά της. 

Ο απερχόμενος Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης αγνόησε και υποτίμησε στην πράξη κατάφωρα την ουσιαστική έμφυλη πολιτική, πολιτεύτηκε με τοκενισμό και όχι με συνειδητή συμπεριληπτικότητα, γι` αυτό και για την απουσία της συγκεκριμένης υποψήφιας από την εκδήλωση, δεν κατάλαβε τι είπε. Στην συμπατριώτισσά μου Άννα Καστάνη εύχομαι καλή επιτυχία.

Πιο διαβασμένα