ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Στο Βελεστίνο και την περιοχή κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

Στο Βελεστίνο και την περιοχή κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής
Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, αποτελούμενο από τους Υποψήφιους βουλευτές, Ούτα Μαρία, Σκρίμπα Σάκη και Δημήτρη Τσιμπανάκο, την Αναπληρώτρια Γραμματέα της Ν.Ε. Σούλα Βακουφτσή και μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα του Νομού Μαγνησίας, επισκέφτηκε την Πέμπτη (27/4) το Αερινό, τον Άγιο Γεώργιο, τη Χλόη, το Μικρό Περιβολάκι και το Βελεστίνο στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που γίνονται με τους πολίτες της Μαγνησίας.
 
Κατά την διάρκεια των επισκέψεων διανεμήθηκε υλικό του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής σε καταστήματα των περιοχών και σε διερχόμενους κατοίκους με τις θέσεις για τα Κόκκινα Δάνεια και το Ιδιωτικό χρέος, ενώ παράλληλα στις συζητήσεις με τους κατοίκους όλων των περιοχών αναλύθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τη τοπική κοινωνία.
 
Στο επίκεντρο των συζητήσεων με του πολίτες βρέθηκαν τα μεγάλα προβλήματα, όπως το δημογραφικό, οι αυξημένες τιμές σε είδη πρώτης ανάγκης, το μεγάλο ενεργειακό κόστος σε επιχειρήσεις αλλά και νοικοκυριά, ενώ έντονη αποτυπώθηκε η δυσαρέσκεια για τις αυξήσεις στις τιμές των αγροεφοδίων και τα παράπονα για την καθαρά επιφανειακή και επικοινωνιακή διαχείριση από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη. Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής ήταν το πρώτο κόμμα που κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο, κοστολογημένο και ρεαλιστικό πρόγραμμα που δίνει διέξοδο στους πολίτες τόσο για τα μεγάλα θέματα της χώρας αλλά και για την καθημερινότητα των πολιτών.
 
Με σοβαρότητα, ήθος και αποφασιστικότητα θέλησε να δείξει τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσει η Ελλάδα, ώστε να κερδίσει την θέση που της αξίζει μέσα στη Ευρωπαϊκή οικογένεια. Στις 21 Μαΐου καλούμε τους πολίτες να πάρουμε μαζί απόφαση Αλλαγής για ένα κράτος, που θα λειτουργεί με αξιοπιστία, διαφάνεια και αξιοκρατία. Με ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Με τον πρωτογενή τομέα στο προσκήνιο.

Πιο διαβασμένα