ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Απόφαση Αλλαγής

Απόφαση Αλλαγής
Δήλωση του υποψηφίου βουλευτή Μαγνησίας με το ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ., Σάκη Σκρίμπα, ενόψει των επερχόμενων εκλογών.
 
Οι εκλογές είναι μπροστά μας. Ήρθε η ώρα για αγώνα και μάχη για την νέα προοδευτική αλλαγή.
 
Τo ΠΑΣΟΚ με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, με την ευθύνη για τον λαό και τον τόπο, με πρόγραμμα που «απαντά» στα προβλήματα της κοινωνίας, αποτελεί τον εγγυητή της προοδευτικής αλλαγής που χρειάζεται η πατρίδα μας, τόσο σήμερα, προεκλογικά, όσο και αύριο, μετά τις εκλογές.
Είναι στο χέρι μας το χτίσιμο μιας μεγάλης πολιτικής και κοινωνικής δύναμης που θα ανατρέψει τη σημερινή κατάσταση, μακριά από τις καθεστωτικές λογικές που πρεσβεύει η κυβέρνηση και από τις «ηττημένης» αντίληψης του ΣΥΡΙΖΑ, που θέτει εκβιαστικά διλήμματα ξεχνώντας ότι έχει κυβερνητικό παρελθόν που κανείς δεν θέλει να θυμάται.
 
Είμαστε η πολιτική δύναμη που αναλαμβάνει την ευθύνη της δημοκρατικής παράταξης, να προχωρήσει η χώρα μπροστά.
 
Με το πρόγραμμά μας οραματιζόμαστε, σχεδιάζουμε και διεκδικούμε μια άλλη Ελλάδα, πιο δυνατή, πιο δίκαιη.
 
Στις 21 Μαΐου καλώ τους πολίτες να πάρουμε μαζί απόφαση Αλλαγής για ένα κράτος, που θα λειτουργεί με αξιοπιστία, διαφάνεια και αξιοκρατία. Με ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Με δίκαιη ανάπτυξη, που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες της Μαγνησίας με την ψήφο τους και τη στήριξή τους στο ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝ.ΑΛ. θα δείξουν ότι δεν εγκλωβίζονται σε διλήμματα και ότι είναι αποφασισμένοι να τις προκλήσεις όποτε χρειάζεται».

Πιο διαβασμένα