ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Σε Κεραμίδι, Κανάλια, Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Σε Κεραμίδι, Κανάλια, Ριζόμυλο και Στεφανοβίκειο το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

Την Τρίτη (26/4) το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, αποτελούμενο από τους Υποψήφιους βουλευτές, Ούτα Μαρία, Σκρίμπα Σάκη, Τζούμα Νίκο και Δημήτρη Τσιμπανάκο, την Αναπληρώτρια Γραμματέα της Ν.Ε. Βακουφτσή Σούλας, το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Πολίτη Αντώνη και μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα του Νομού Μαγνησίας, επισκέφτηκε το Κεραμίδι, τα Κανάλια, τον Ριζόμυλο και το Στεφανοβίκειο στο πλαίσιο των συνεχών επαφών που γίνονται με τους πολίτες της Μαγνησίας.   

Κατά την διάρκεια των επισκέψεων διανεμήθηκε υλικό του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με τις θέσεις για τα Κόκκινα Δάνεια και το Ιδιωτικό χρέος, ενώ παράλληλα στις συζητήσεις με τους κατοίκους όλων των περιοχών, συζητήθηκαν και άλλα θέματα που απασχολούν τη τοπική κοινωνία. Τo δημογραφικό, ειδικά στο Κεραμίδι, η ανεργία και η επισφάλεια των νέων, το αίσθημα αδιαφορίας του κράτους για τους πολίτες, η ακρίβεια που μειώνει δραστικά την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών, το αυξημένο ενεργειακό κόστος τόσο σε οικογενειακό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο, οι αυξήσεις στα αγροεφόδια και οι επιδερμικές ενέργειες της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για την αντιμετώπιση του προβλήματος ήταν τα κυριότερα, ενώ αναφέρθηκαν και αρκετά τοπικά προβλήματα.

Το πρόγραμμα διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής περιλαμβάνει σειρά προτάσεων που απαντούν στους παραπάνω προβληματισμούς. Στις 21 Μαΐου καλούμε τους πολίτες να πάρουμε μαζί απόφαση Αλλαγής για ένα κράτος, που θα λειτουργεί με αξιοπιστία, διαφάνεια και αξιοκρατία. Με ισχυρή δημόσια υγεία και παιδεία. Με τον πρωτογενή τομέα στο προσκήνιο. Με δίκαιη ανάπτυξη, που θα σέβεται το περιβάλλον και τον άνθρωπο. Με δικαιοσύνη παντού, για όλες και όλους.

Στην αντιπροσωπεία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής μία έκπληξη επεφύλασσε ένας 10χρονος Καναλιώτης που αναφώνησε "ΠΑΣΟΚΑΡΑ" μόλις είδε το λογότυπο της παράταξης στα φυλλάδια!

Πιο διαβασμένα