ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ότι ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30
Στις 24 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας
INTIME SPORTS

Ο κύβος ερρίφθη. Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε ότι ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί την Τετάρτη 24 Μάϊου στο Πανθεσσαλικό στις 20:30.

Η ημερομηνία πέρασε από χίλια κύματα, υπήρξαν πολλές αλλαγές όλο αυτό το διάστημα, αλλά τελικά η... μπίλια κάθισε τρεις ημέρες μετά τις εθνικές εκλογές και δέκα ημέρες μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.

Υπήρξε σκέψη μήπως γίνει ο τελικός στις 23 Μαΐου, αλλά τελικά δεν προκρίθηκε αυτή η λύση, ενώ αναφορικά με τη 19η Μαΐου που έπεσε δυνατά στο τραπέζι κατόπιν επιθυμίας των ομάδων, η λύση αυτή δεν προχώρησε λόγω της αστυνομίας που δεν ήθελε τελικό δύο 24ωρα πριν τις κάλπες.

Να τονιστεί πως ο τελικός αναμένεται να διεξαχθεί χωρίς παρουσία φιλάθλων, καθώς θα δοθούν συνολικά 400 προσκλήσεις. Ο δήμαρχος του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος, συναίνεσαι να ανάψει το "πράσινο φως" μόνο με αυτή την προϋπόθεση, όπως και η αστυνομία.

πηγή: sport24.gr