ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Κ. Παπανάτσιου: Στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στα σχέδια τους, σταματάμε τον κατήφορο του ΕΣΥ

Κ. Παπανάτσιου: Στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στα σχέδια τους, σταματάμε τον κατήφορο του ΕΣΥ

«Η αναβάθμιση του ΕΣΥ θα αποτελέσει κεντρική μας προτεραιότητα» είπε χθες ο κ. Μητσοτάκης. Λίγο αργά το κατάλαβε ο απερχόμενος πρωθυπουργός. Την ίδια στιγμή που ένα παιδί από το Καστελόριζο μεταφέρθηκε στη Τουρκία για περίθαλψη καθώς το τηλεφωνικό κέντρο στη Ρόδο δε λειτουργούσε!

«Πάμε κι όπου βγει» η φράση που συνοψίζει την πολιτική της ΝΔ και φάνηκε και στην Πανδημία. Είναι πια πασιφανές ότι, τουλάχιστον αναφορικά με την Υγειά, το μόνο που βρίσκει ενδιαφέρον η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είναι η διάλυση του Δημόσιου συστήματος υγείας και η παραχώρηση του στους ιδιώτες.

Στις 21 Μαΐου βάζουμε τέλος στα σχέδια τους, σταματάμε τον κατήφορο!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ έχει καταθέσει ένα συνολικά κοστολογημένο πρόγραμμα, που προβλέπει τη δυνατότητα σε βάθος 4ετίας να αυξηθούν κατά 2 δισ. οι δαπάνες του κρατικού προϋπολογισμού για την Υγεία και να προστεθούν 1,5 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Στις 22 Μάϊου ξεκινάμε για το χτίσιμο του Νέου ΕΣΥ με την άμεση πρόσληψη 5.500 μόνιμων υγειονομικών και περισσότερων από 10.000 μόνιμων υγειονομικών σε βάθος τριετίας, τη μονιμοποίηση του συνόλου του υγειονομικού προσωπικού που έδωσε τη μάχη της πανδημίας στην πρώτη γραμμή, την ένταξη του υγειονομικού προσωπικού στα βαρέα και ανθυγιεινά και την αναμόρφωση του μισθολογίου του ιατρικού προσωπικού και μη ιατρικού, υγειονομικού προσωπικού.

Πιο διαβασμένα