ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Παρά τις πολλαπλές κρίσεις η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο στάθηκε όρθια αλλά προχώρησε σε σημαντικά βήματα ανάπτυξης

Παρά τις πολλαπλές κρίσεις η κυβέρνηση της ΝΔ όχι μόνο στάθηκε όρθια αλλά προχώρησε σε σημαντικά βήματα ανάπτυξης

Κατάμεστη συγκέντρωση στην Αγριά από φίλους του Χρήστου Μπουκώρου

Σε μια μεγάλη συγκέντρωση, την οποία διοργάνωσαν φίλοι του στην Αγριά, σε κεντρικό παραλιακό κατάστημα, μίλησε σήμερα το απόγευμα ο βουλευτής Μαγνησίας και εκ νέου υποψήφιος, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ., Χρήστος Μπουκώρος.

Η συμμετοχή τους ήταν συγκινητική, καθώς αρκετοί από όσους έσπευσαν στη συνάντηση χρειάστηκε να παρακολουθήσουν έξω από το κατάστημα την ομιλία.

Ο Χρήστος Μπουκώρος ανέπτυξε τους λόγους που η χώρα χρειάζεται ισχυρή την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, τονίζοντας ότι την τελευταία 4ετία, παρά τις πολλαπλές κρίσεις, όχι μόνο στάθηκε όρθια, αλλά προχώρησε σε σημαντικά βήματα ανάπτυξης.

Η κυβέρνηση της ΝΔ και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είπε, αντιμετώπισαν τα οικονομικά προβλήματα, απόρροια των κρίσεων, σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις, ενίσχυσαν διεθνώς την παρουσία της χώρας, αύξησαν τις επενδύσεις, μειώνοντας ταυτόχρονα τα ποσοστά της ανεργίας, εκσυγχρόνισαν το κράτος, αύξησαν τρεις φορές τον κατώτατο μισθό, ενίσχυσαν τους αγρότες, έδωσαν για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια αύξηση στις συντάξεις.

Ταυτόχρονα, ο Χρήστος Μπουκώρος προχωρώντας σε έναν σύντομο απολογισμό των κοινοβουλευτικών του παρεμβάσεων στη διάρκεια της τελευταίας 4ετίας, στάθηκε κυρίως στις προσπάθειες και στους αγώνες που έδωσε για τη μεγάλη τουριστική επένδυση στα Καλά Νερά, που είχε κολλήσει επί μία 7ετία, για το έργο της ηλεκτροκίνησης Βόλου – Λάρισας, το οποίο λίμναζε επί κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, για το μεγάλο πανεπιστημιακό έργο, 68 εκατ. ευρώ, στην πρώην Βαμβακουργία, το οποίο ξεμπλοκαρίστηκε σε συνάντηση με τον πρωθυπουργό, για την προώθηση του διαγωνισμού για το λιμάνι του Βόλου, για το οποίο πλέον σύντομα αναμένεται μειοδότης.

«Η Μαγνησία είναι ένας ευλογημένος τόπος με πολλές ευκαιρίες. Πλέον αυτές τις ευκαιρίες τις αξιοποιούμε –τα αποτελέσματα φαίνονται ξεκάθαρα- και θα συνεχίσουμε να πράττουμε το ίδιο», τόνισε, καταχειροκροτούμενος από τους συμμετέχοντες στην εκδήλωση. Ακολούθησε διάλογος με θέματα που έθιξαν κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής.

Τον υπ. βουλευτή προλόγισε ο αντιδήμαρχος Δημοτικών Ενοτήτων Δήμου Βόλου Αργύρης Κοπάνάς, ενώ στη συνάντηση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο πρώην δήμαρχος Αγριάς Θωμάς Παπαευθυμίου, δημοτικοί και κοινοτικοί σύμβουλοι. Το ακροατήριο ήταν αντιπροσωπευτικό σε ηλικίες, από νέους έως και συνταξιούχους, που ήθελαν να ενημερωθούν για την κρισιμότητα των εθνικών εκλογών.

Πιο διαβασμένα