ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Το Σάββατο το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Βόλο

Το Σάββατο το μαθητικό φεστιβάλ της ΚΝΕ στον Βόλο
Το μαθητικό Φεστιβάλ της ΚΝΕ με σύνθημα «Τα κέρδη τους ή οι ζωές μας... #ΤΩΡΑ_ΚΚΕ» έφτασε στην πόλη μας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29/04 στις 20:00 στην παραλία του Βόλου (Άγαλμα)
 
Τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ, ειδικά φέτος, μετά τις μεγαλειώδεις κινητοποιήσεις του λαού μας για το έγκλημα στα Τέμπη θα είναι το ραντεβού των χιλιάδων μαθητών που:
-δάκρυσαν, οργίστηκαν, αναρωτήθηκαν «γιατί», βλέποντας τις εικόνες του τρένου στα Τέμπη,
-έβαλαν την τσάντα τους για να σχηματιστεί ένα σύνθημα οργής, θλίψης, αγώνα σε κάθε γωνιά της χώρας, σε κάθε σχολικό προαύλιο,
-κατέβηκαν στον δρόμο σε μαθητικές πορείες και απεργιακές συγκεντρώσεις κόντρα στην τρομοκρατία και την καταστολή,
-προβληματίζονται και συζητάνε για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα
-πηγαίνουν Β’ και Γ’ Λυκείου σε ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, ψηφίζουν στις ερχόμενες εκλογές και «ψάχνονται» για το τι στάση πρέπει να κρατήσουν.
 
Τα Μαθητικά Φεστιβάλ της ΚΝΕ δίνουν, όπως πάντα, βήμα στους χιλιάδες μαθητές που έχουν ανάγκη να εκφραστούν, να συζητήσουν για ό,τι νιώθουν όλη αυτή την περίοδο, να δημιουργήσουν, να αισθανθούν αισιόδοξα για το μέλλον τους.
 
Να στείλουν με τη δίψα και το μεράκι τους για τραγούδι, χορό, θέατρο, αθλητισμό, το πιο δυνατό μήνυμα πως δε συμβιβάζονται με έναν κόσμο γεμάτο εκμετάλλευση και αδικία, έναν κόσμο που τα κέρδη των λίγων δολοφονούν τις ζωές και τα όνειρά τους, πως το μέλλον και τις ζωές τους δε θα τα χαρίσουν σε κανέναν.
 
Οι μαθητές και οι μαθήτριες έχουν τη δύναμη με τους αγώνες τους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, για να νικήσει το δικαίωμα στη ζωή και η ζωή με σύγχρονα δικαιώματα για όλους και όλες!
 
Σε αυτόν τον αγώνα, που έχουν πια και την πρόσφατη δική τους πείρα, χρειάζεται ακόμα πιο δυνατό ΚΚΕ, πιο δυνατή ΚΝΕ. Χιλιάδες, πρώτες κατακόκκινες ψήφοι στο ΚΚΕ, ανυπότακτες, ασυμβίβαστες, αγωνιστικές θα δώσουν ένα μεγάλο πολιτικό χτύπημα σε αυτό το σύστημα, για να γίνουν πράξη όλα όσα οι άλλοι φοβούνται, για να πάρουν τα όνειρα της νεολαίας εκδίκηση!
 
ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ !!!
 
Έχεις συγκρότημα; Τραγουδάς; Χορεύεις; Σου αρέσει να κάνεις σκίτσο, graffiti η να ζωγραφίζεις; Σου αρέσει η λογοτεχνία; Γράφεις κείμενο η ποιήματα; Κάνεις κάποιο άθλημα; Ασχολείσαι με την φωτογραφία, την δημιουργία βίντεο η έχεις κάποιο ενδιαφέρον project να παρουσιάζεις;
 
ΔΗΛΩΣΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!
 
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έχει διαμορφωθεί ως εξής:
• 20:00 Ώρα έναρξης
• Ρουκ – Ζουκ με θέμα την επικαιρότητα, την καθημερινότητα των μαθητών
• Χαιρετισμός Μαθητή
• Συζήτηση μαθητών με τίτλο: «Στο σύστημα του κέρδους τύχη αν σωθείς, αξία στη ζωή μας να δώσουμε εμείς!»
• Mε τους ήχους τους θα μας ταξιδέψει το φοιτητικό συγκρότημα “Clemetime Travel”
• Η βραδιά θα κλείσει με τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς από μαθητικό συγκρότημα
Ακόμα στον χώρο θα υπάρχει:
-Έκθεση με θέμα εκλογές 21 Μάη «ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ … ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ # ΤΩΡΑ_ΚΚΕ»
-Χώρος δημιουργίας για τους μικρούς μας φίλους του «Κόκκινο Αερόστατου»
-Βιβλιοπωλείο με τίτλους της «Σύγχρονης Εποχής»
 
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6994502628(θωμάς) η στο email: kne.tomagnisias@gmail.com

Πιο διαβασμένα