ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Να αποζημιωθούν ολοκληρωμένα οι αγρότες της Μαγνησίας

Δήλωση της πρώην υφυπουργού και εκ νέου υποψήφια βουλευτή Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Μαρίνας Χρυσοβελώνη
Να αποζημιωθούν ολοκληρωμένα οι αγρότες της Μαγνησίας
Η απερχόμενη κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει την αποκλειστική ευθύνη, διότι σκόπιμα -μέσα σε μία πολύ δύσκολη συγκυρία για τον αγροτικό κόσμο από τις συνέπειες του πολέμου στην Ουκρανία - καθυστέρησε τις αποζημιώσεις από τα καιρικά φαινόμενα "ΙΑΝΟΣ" του 2020!
 
Επιπλέον, "πετσόκοψε" τους δικαιούχους αποζημιώσεων, όπως τους πολυάριθμους που έχουν κάτω του 30% καταγεγραμμένες ζημιές που τους κόστισαν όμως χιλιάδες ευρώ ζημιές.
 
Όλα αυτά, τα άφησε να συμβούν η κυβέρνηση, ενώ γνωρίζει ότι η ραγδαία αύξηση τιμών από τον κερδοσκοπικό πληθωρισμό Μητσοτάκη, παράλληλα με την διεθνή κρίση, έχουν γονατίσει τους αγρότες μας.
 
Η σκοπιμότητα είναι προφανής: η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει επιλέξει η ελληνική αγροτική γη να ανήκει σε μερικές πολυεθνικές, σε τράπεζες και ελάχιστους αγροτοβιομήχανους.
 
Εμείς έχουμε επιλέξει να στηρίξουμε την μικρομεσαία, αγροτική και κτηνοτροφική, οικογενειακή επιχείρηση που εγγυάται ποιότητα και εμπιστοσύνη στα προϊόντα που παράγει.
 
Στηρίζουμε την διαμαρτυρία και τις κινητοποιήσεις των αγροτών για την διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων τους, που είναι και δικά μας.

Πιο διαβασμένα