ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Απαράδεκτα υπονοούμενα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας - Πρέπει να πάρουν θέση οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας
Απαράδεκτα υπονοούμενα μέλους του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας - Πρέπει να πάρουν θέση οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

Η προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι προτεραιότητα κάθε πολιτισμένης κοινωνίας. Είναι αδιανόητο αυτό που συμβαίνει στο διαδίκτυο, και όχι μόνο, τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την υπόθεση της συντρόφισσας η οποία κατήγγειλε τον Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Γεωργούλη για βιασμό και κακοποίηση. 

Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Τσίπρας είναι απολύτως υπεύθυνοι για τη λειτουργία ενός ψηφιακού παρακράτους, "κουκουλοφόρων", ψηφιακών συμμοριών, που στοχοποιούν προσωπικότητες ανθρώπων, που είτε θεωρούν ότι μπαίνουν εμπόδιο στα σχέδια τους είτε για άλλους δικούς τους λόγους.
 
Δυστυχώς μετά την υποψήφια Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄Θεσσαλονίκης και το μέλος της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, τη σκυτάλη της κατάπτυστης συμπεριφοράς έλαβε μέλος της Ν.Ε. Μαγνησίας που με υπονοούμενα στο facebook απέδειξε ότι το ζήτημα του προοδευτισμού και της προστασίας των ατομικών δικαιωμάτων στο ΣΥΡΙΖΑ το αντιμετωπίζουν ανάλογα με το κομματικό συμφέρον τους, αλά καρτ. Το ίδιο και τη Βέλγικη Δικαιοσύνη. Πριν μερικούς μήνες είχαν εμπιστοσύνη αλλά τώρα την αμφισβητούν. 
 
Αναμένουμε τοποθέτηση για το στέλεχος από τη Μαγνησία, από τη πλειοψηφία της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, τους υποψήφιους Βουλευτές και τους Βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας.  
 
Κάθε δημοκράτης και προοδευτικός πολίτης έχει χρέος να σταθεί απέναντι σε αυτές τις απάνθρωπες πρακτικές. Είναι πρακτικές, που δεν αξίζουν σε μία ευρωπαϊκή χώρα. Δεν αξίζουν στην Ελλάδα της Δημοκρατίας, στην Ελλάδα των αγώνων για το Κράτος Δικαίου.

Πιο διαβασμένα