ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Συνάντηση με τον Σύλλογο Τριτέκνων είχε ο Νίκος Τζούμας

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
Συνάντηση με τον Σύλλογο Τριτέκνων είχε ο Νίκος Τζούμας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων Τριών Τέκνων Μαγνησίας “Η ΑΡΓΩ” πραγματοποίησε συνάντηση με τον κο Τζούμα Νίκο, υποψήφιο Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Πρόεδρος του Συλλόγου κα Σούλα Βακουφτσή, ο Γραμματέας Γεώργιος Γκάγκας και η Ταμίας κα Βάσω Γεωργακοπούλου.

Η Πρόεδρος του συλλόγου κα Σούλα Βακουφτσή ενημέρωσε εκτενώς τον κ. Τζούμα Νίκο για την πολυσχιδή δράση του Συλλόγου και το μεγάλο κοινωνικό έργο που επιτελεί για πολλά χρόνια στο Νομό Μαγνησίας. Επίσης, αναφέρθηκε στο μείζον θέμα του δημογραφικού που μαστίζει την χώρα μας και τείνει να έχει σοβαρές επιπτώσεις τόσο σε κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο όσο και σε εθνικό, ενώ παράλληλα παρουσιάστηκαν επιγραμματικά τα πάγια αιτήματα των τρίτεκνων οικογενειών προς την πολιτεία, παραδίδοντας του και την «Χάρτα» αιτημάτων. Επιπλέον, έγινε εκτενής αναφορά για τους τρίτεκνους-μέλη των νησιών για την ακτοπλοϊκή σύνδεση, καθώς και για τα δημοτικά τέλη και ύδρευσης.

Ο κ. Τζούμας επισήμανε ότι τα αιτήματα των τρίτεκνων είναι σημαντικά και θα προσπαθήσει να τα αναδείξει και με την ιδιότητα του δημοσιογράφου. Τόνισε ότι θα προσπαθήσει να βρεθεί λύση για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των νησιών και πως θα έρθει σε επαφή και με τους δημάρχους των νησιών για τα δημοτικά τέλη και ύδρευσης. Τέλος, ευχαρίστησε για την ενημέρωση και για την αποδοχή της επίσκεψης του. Κλείνοντας είπε συνεχίστε να αγωνίζεστε και να προσφέρετε το κοινωνικό έργο σας, όπως πολύ καλά γνωρίζετε. 

Πιο διαβασμένα