ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ποδόσφαιρο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τις ομάδες του Δήμου

Ποδόσφαιρο για το Κοινωνικό Παντοπωλείο από τις ομάδες του Δήμου
Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώθηκε σήμερα Μεγάλη Τρίτη στην έδρα του Δήμου, στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου με σκοπό την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Ρήγα Φεραίου.
 
Συμμετείχαν, η ομάδα του Ρήγα Φεραίου, ο Αστέρας Ριζομύλου, ο Διαγόρας Στεφανοβικείου και η αΑλητική Ένωση Χλόης.
 
Όπως σημειώνεται, με το συντονισμό του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, Νίκου Βουραζέρη και των αντιδημάρχων Σταύρου Χατζή, Θανάση Βλάχου και του προπονητή, Απόστολου Μπακάλη, διεξήχθη ένας αγώνας αλληλεγγύης και ενίσχυσης του Κοινωνικού παντοπωλείου.
 
Ευχαριστούμε όσους παραβρέθηκαν στον αγώνα, τον Δήμαρχο Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, τον βουλευτή Μαγνήσιας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο, τον υποψήφιο βουλευτή Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χαράλαμπο Αραμπατζή, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Βουραζέρη, τον αντιδήμαρχο Σταύρο Χατζή, τον Χαράλαμπο Πάσχο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και μέλος του Δ.Σ του Κοινωνικού Παντοπωλείου και τον αντιπρόπεδρο της τοπικής κοινότητας Βελεστίνου-Χλόης, Μιχάλη Βαϊόπουλο.
 
Η συντονίστρια των κοινωνικών δομών Αντωνία Χασιώτη αναφέρει σχετικά: Ευχαριστούμε θερμά τα Δ.Σ, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές των ομάδων. Με τη συμμετοχή τους στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα αποδείχθηκε για άλλη μια φορά πως ο αθλητισμός, ως κοινωνική έκφραση, δεν περιορίζεται μόνο σε ένα πρότυπο υγιούς ζωής. Αποτελεί, πάνω απ’ όλα, πρότυπο αλληλεγγύης και κοινωνικής προσφοράς αναδεικνύοντας τις αξίες που θεμελιώνουν την κοινωνία των πολιτών.