ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Συνάντηση με την Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας

Συνάντηση με την Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας

 

Επίσκεψη στην Ένωση Πολυτέκνων Μαγνησίας πραγματοποίησε  η τέως υφυπουργός και υποψήφια Βουλευτής Μαγνησίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ  Μαρίνα Χρυσοβελώνη όπου συναντήθηκε με την Πρόεδρο και Γενική Σύμβουλο της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος κ. Σουλτάνα Πράπα, τον Γενικό Γραμματέα κ. Βάιο Κουκλουμπέρη και μέλη της Ένωσης.

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Ένωσης συζήτησαν με την κ. Χρυσοβελώνη για τα μέτρα και τις πρωτοβουλίες που ζητούν και αναμένουν άμεσα να υλοποιηθούν , ενώ ανέφεραν ζητήματα και αδικίες που αφορούν συνταξιοδοτικά και φορολογικά θέματα, την πολιτική των επιδομάτων ενίσχυσης, τον διορισμό πολύτεκνων εκπαιδευτικών, αλλά και προβλήματα που απασχολούν πολύτεκνους στρατιωτικούς και προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η κ. Χρυσοβελώνη από την πλευρά της δήλωσε:

«Το δημογραφικό ζήτημα αποτελεί θέμα που απαιτεί λύση  σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο, με κεντρική λύση, με ολοκληρωμένο πλαίσιο αλλαγής της δημογραφικής πολιτικής της χώρας. Οι νέοι αδυνατούν να συντηρήσουν το δικό τους σπίτι και να δημιουργήσουν οικογένεια μέσα σε αυτές τις συνθήκες ακρίβειας που βιώνουμε σε όλα τα επίπεδα. Η πολύτεκνη οικογένεια υποφέρει με τα επιδόματα να έχουν κοπεί κατά το μέγιστο βαθμό όπως και οι συντάξεις που έδιναν μια ανάσα στα αυξημένα οικογενειακά έξοδα.  Απαιτείται ένα ολιστικό πλαίσιο οικογενειακής πολιτικής που να περιλαμβάνει σαφής και τεκμηριωμένες προτάσεις για την στήριξη της πολύτεκνης οικογένειας. Έχουμε χρέος να στηρίξουμε τους πολυτέκνους μας με ουσιαστικές παρεμβάσεις και δρομολογημένες δράσεις.»

Πιο διαβασμένα