ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Με τους ιδιοκτήτες ταξί συναντήθηκε ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Με τους ιδιοκτήτες ταξί συναντήθηκε ο Δημήτρης Τσιμπανάκος

Με το ΔΣ του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί  Βόλου «Άγιος Χριστόφορος» συναντήθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας, Δημήτρης Τσιμπανάκος.

Τα μέλη του ΔΣ του Σωματείου τόνισαν το δύσκολο οικονομικό περιβάλλον που υπάρχει τα τελευταία χρόνια και το οποίο ενισχύθηκε από την κρίση που προκλήθηκε από τον κορωνοϊό και την πληθωριστική κρίση που ουσιαστικά έχει ανεβάσει κατά πολύ τα κόστη. Επίσης, υπογράμμισαν την ανάγκη διατήρησης του μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ καθώς και την ανάγκη εξεύρεσης κινήτρων για την ανανέωση του στόλου τους. «Θέλουμε να βελτιώσουμε το στόλο μας και την ποιότητα της υπηρεσίας που παρέχουμε τα οποία μπορούν να συμβούν με κίνητρα μέσω χρηματοδοτικών εργαλείων τη στιγμή που το κόστος συντήρησης είναι στα ύψη» δήλωσαν χαρακτηριστικά οι ιδιοκτήτες.

Από τη μεριά του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Μαγνησίας σημείωσε πως οι επαγγελματίες οδηγοί στη Μαγνησία έχουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά σε σχέση με τους υπόλοιπους νομούς της Θεσσαλίας καθώς αποτελούν κομμάτι του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας. «Η ρύθμιση των 120 δόσεων για όλα τα χρέη σε Εφορεία, ΕΦΚΑ, κλπ. είναι κάτι που πρέπει να υιοθετηθεί ως πρόταση του ΠΑΣΟΚ άμεσα και κακώς δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα. Επίσης, ο Βόλος και η Μαγνησία είναι ένα τουριστικό μέρος όπου θα έπρεπε οι νομοθετικές πρωτοβουλίες που έχουν γίνει για την Αττική και τη Θεσσαλονίκη για τη δυνατότητα μεταφοράς μικρών γκρουπ να έχουν ήδη υλοποιηθεί και στην περιοχή μας» δήλωσε χαρακτηριστικά. Τέλος, ο Δημήτρης Τσιμπανάκος τόνισε την ανάγκη τα χρήματα του ταμείου ανάκαμψης και ανθεκτικότητας να φτάσουν στους πολλούς που περιλαμβάνει και τους ιδιοκτήτες οδηγών ταξί είτε μέσω δανεισμού με χαμηλό επιτόκιο είτε με την παροχή κινήτρων.

 

 

Πιο διαβασμένα