ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ καιρός

ΕΚΛΟΓΕΣ 2023

Eπίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο

Eπίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο πραγματοποίησε  η πρώην υφυπουργός και εκ νέου υποψήφια Βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Η κ. Χρυσοβελώνη ζήτησε την ευλογία και την ευχή του Σεβασμιότατου, καθώς ξεκινάει τον προεκλογικό της αγώνα εν όψει των βουλευτικών εκλογών της 21ης Μάϊου και εξέφρασε τον σεβασμό της στο σπουδαίο  κοινωνικό έργο που έχει επιτελέσει μέχρι σήμερα η  Ιερά Μητρόπολη.

Κατά την διάρκεια της επισκέψεως, ο Ποιμενάρχης και η κ. Χρυσοβελώνη  αντάλλαξαν απόψεις και σκέψεις για πολιτικά, θρησκευτικά, κοινωνικά και φιλανθρωπικά θέματα ενώ δεν παρέλειψαν να αναφερθούν και στην τρέχουσα επικαιρότητα. Ο Σεβασμιότατος ενημέρωσε την κ. Χρυσοβελώνη το πολύπλευρο και φιλανθρωπικό έργο της εκκλησίας και ιδιαίτερα τώρα εν όψει και των ημερών του Πάσχα και παράλληλα τόνισε ότι η Ιερά Μητρόπολη , μέσω ενός προγράμματος, θα αναλάβει να ενισχύσει τα σχολικά  γεύματα κατά ένα μέρος, σε κάποια από τα σχολεία που δεν έχουν καν  ενταχθεί, διότι δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει άλυτο, αν και πλησιάζουμε προς τη λήξη της σχολικής χρονιάς. 

Ο Μητροπολίτης  ευχαρίστησε την κ. Χρυσοβελώνη για την επίσκεψη και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα της με την ευχή να προασπιστεί η ενότητα και η ομόνοια καθώς και η προοπτική της υπεράσπισης της ορθόδοξης πίστης μας και της πατρίδας μας.

Πιο διαβασμένα